Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jazvy po akne

Príspevok v téme: Jazvy po akne
oleandrovnik

Poradte mi kto ma skusenosti. Po akne, ktore som mala v pubertalnom veku mi dnes ostali jazvicky na tvari. Tym ze roky pribudli a moja tvar casom schudla je to viac a viac viditelne. V minulosti som brala Roacutan. Bohozial az neskoro som sa odhodlala ho uzivat. Keby som mu tak dlho nespekulovala tak dnes som ich nemusela mat. Viete nejaku dobru radu? Chemicky peeling vonkoncom nezabral, laser naj. hlupost. Existuju nejake gely popripade kremy ale ucinne??? Dakujem

oleandrovnik

Dakujem Vam vsetkym za prispevky. Musim jednoznacne vyslovit svoj nazor v neprospech peelingu. Ja som bola na par sedeniach, ale to mi vobec nezabralo. Mozno vyskusam ten frakcny laser. Viete mi nikto odporucit dobre dermatolocike - laserove centrum v BA, ktore sa touto problematikou zaobera? Na svoju plet pouzivat znackovu kozmetiku, BB creamy vobec nepreferujem. Momentalne pouzivam od Lancome Teint Visionnaire make-up a som spokojna. Nerobi masku a nie je mastny. A krem jednoznacne Eucerin s kys.hyau. a tak isto aj peeling. Znacka Eucerin jednoznacne vedie v porovnani s konkurencnymi znackami zakupenymi v lekarni.

A ja

pre muc-ved ja som veľmi spokojná,výsledky sú dobré.Bolo to pár krát ošetrené a tvár sa poriadne lúpala aj chrasty boli,prvý raz sme mali dosť strachu,ale výsledok je veľmi dobrý.Nedám na ten peeling dopustiť a každému ho radím.

zuska-bluzka

derma roller si myslím, že na jazvy nie je dostatočne účinný. je vhodný skôr na menšie nerovnosti, rozšírené póry a nie vyslovene jazvy.
tiež súhlasím, že záleží ako od laseru tak od centra. ja mám skúsenosť s jedným v KE kde by som ani nepriateľa neposlala, no v BA to už bolo úplne o niečom inom. Okrem iného v oboch prípadoch išlo o frakčný laser, no aj medzi nimi bude asi nejaký rozdiel, keďže ten druhý sa mi javil ako silnejší.

Daduskaaaa

ahoj, ako nie je to z vlastnej skúsenosti, ale ževraj celkovo na jazvičky je veľmi účinný derma roller...

andylinla

Mne na jazvy po akne pomohol az frakcny laser,dovtedy som vyskusala mnozstvo vseliakych kozmetickych pripravkov.Mozno bolo potrebne ich zacat aplikovat skor,ale stym uz nic nenarobim.
Urcite suhlasim,ze zalezi aj kde si nechach pokozku osetrit laserom.Ja kvoli tomu chodim do BA,aj ked ani touto metodou nezmiznu jazvy hned,je poznat zlepsenie.Dufam,ze sa ich raz nadobro zbavim

muc

A ja, dcera podstuoila chemicky peeling kyselinou trichloroctovou. zlupovanie a chrasty zavisia od doby posobenia kyseliny a od jej pH. cim nizsie pH a cim dlhsia doba posobenia = tym hlbsi peeling a tym vacsia miestna reakcia koze. pri hlbokom peelingu sa doba hojenia moze pretiahnut az na mesiac (zlupovanie, zacervenanie a chrasty).

cim hlbsi peeling= tym vyraznejsi vysledok.

A ja

To lúpanie-dcére sa vždy teda brutal lúpala koža až chrasty,ale ked to všetko zliezlo,tak perfektné.Ale tiež je to také,že prvý raz sme teda mali dosť strachu čo z toho bude.

muc

hevika vysledok laseroveho osetrenia zalezi od typu lasera. su rozne druhy na rozne problemy pleti. neda sa porovnat mechanizmus ucinku napr. biostimulacného a frakcneho lasera.