Flaarik, precital som si takmer kazdy jeden tvoj kvazi prispevok. Musim povedat, ze si doslova majster tvorenia synonim. Dookola meleš o tom istom so zaviazanymi očami, len obmienas slovosled. Dam ti otazku.. ČO dokažeš ponuknut svojej potencionalnej polovičke? Ake su tvoje skutočne hodnoty ktore dokazes poskytnut? Pravdepodobne mi na to odpises "nekurim, nepijem, platim reštiku" .. ale ty si vôbec neuvedomuješ ,že toto su tak prahproste banality ktorymi disponuje kazdy normalny clovek. Ja mam tiez 21 rokov ako ty, mam za sebou 2 vztahy, jeden trval 2 roky, druhy rok. Partnerku som nikdy nehladal, mna si žena vždy našla sama a vieš prečo? Lebo mam uplne iny pristup k človeku ako ty, dokažem viest nenuteny spontanny rozhovor so ženou na majstrovskej urovni len preto lebo to vo mne je a hlavne preto lebo pri rozhovore snou nemam žiaden zamer a to je brutalne dolezite, akonahle zacnes vnimat zenu spôsobom "tuto chcem pretiahnut, tamtu chcem na vztah" žena to z teba vyciti, na toto maju "šiesty zmysel" a posle ta do prdele. Ty mas zensku brat ako kamosku alebo doslova nijak a cele to uhrat tak, ze ona teba zacne doslova bastit. Som optimista vtipny vesely.. ženy toto miluju, miluju muža ktory si ich dokaze nenutene doberat s davkou ironie, vycarit im usmev na tvari.. len si to porovnaj so sebou, po precitani tvojich prispevkov mam pocit, že ty ani len nemas predstavu o tom čo to usmev vôbec je. To si skutocne myslis, že ked prides na rande a začneš jej hovorit o tom aky je svet otrasny ake si mal otrasne detstvo aky si doslova mizogyn a celkovo budes vykazovat brutalnu negativitu, že ti skoči do naručia len preto lebo si cvakol obed či večeru? Preboha ved to by nefungovali ani na nejaku 40tničku s detmi na krku ktora ma plne zuby horucej kaše a vyhladava priamočiaro stabilitu. Tvoj koncept premyslania je uplne zly.. cele zle od A po Z. Ty nerozumies ako funguje postupnost. Ty najprv musis zmenit seba, svoje zmyslanie, svoje spravanie.. až tak možeš pokračovať v niečom ďalšom, všetko na seba nadväzuje. Čo to nechapeš? Nevidis? Nebije ti to do oči? Najprv povedzme si mas najst robotu, kamaratov, stat sa viac optimistom, čarovat usmev blizkym ludom aj ludom na okolo, až potom mozes ist hlbsie a hlbsie. Tvoj koncept je asi taky ako ked si obezny človek povie, že chce schudnut ale otvori si dalsi balik chipsov pred telkou a po ich dojedeni napise na nejake forum kopec negativ ako vyskusal vsetko ale, že sa nedari nič. Pre kristove rany, tuto nejaka čaja ti napiše seriozne ze ma zaujem sa stretnut s tak negativnym a zakomplexovanym clovekom, začo ju uprimne obdivujem priam nechapem ale skladam poklonu, a ty exot ju posles do certa so slovami kde ju este oznacujes, že je to chlap a fake. Ty uz vôbec nerozmyslas? Uz si tak namoceny vo vlastnych srackach ktore si mimochodom aj sam produkujes, ze sa nehanbis za taketo spravanie? Sa ti ženska chudaciskovy doslova ponukla na tacke (zaco by som sa na tvojom mieste hanbil, že som odkazany na to, že sa mi nejaka ozve z lutosti), že s tebou hodi rec aj sa stebou stretne. O toto ti dopekla ide lebo nesi schopny dosiahnut neco take sam, a ty ju odmietnes? Potom jej tu napises email ale so slovami v style "tu mas email, urobil som pre to vsetko lebo som ti tu dal email dalej neresim" .. si ti vobec normalny? .. som ja vobec normalny, ze sa ta pytam tak absurdnu otazku ci si vobec normalny ak je na 110% jasne ,ze nie si a potrebujes odbornu pomoc. Flaarik, poviem ti uprimne, ak by som bol tvojim otcom tak sa za teba hanbim, nie som, ale aj tak sa hanbim, že niekto taky ako ty existuje a takto premysla. Poviem ti ale jednu krutu pravdu ktora vychadza z matky prirody alebo ako to povedat. Cize.. Flaarik, si slaboch, slabý jedinec odkázaný na odstrel, ak by dnesný svet bol ako stredovek alebo starovek, pravdepodobne by si bol uz mrtvy. Si zly clovek, zavistlivy, zakomplexovany, bez stipky hodnoty, nedokazes ponuknut cloveku nic iba depresiu a znechutenie, alfasamcov ktorych tak nenavidis, nenavidis preto lebo im zavidis, ani nie to co maju alebo co ziskali, ale to aky su, lebo sam si slaboch a chcel by si byt ako oni ale namiesto toho aby si stym nieco urobil, uskromnil si sa s nenavistou a zavistou, a to preto lebo to je najjednoduchsie urobit aj ked to nic neriesi. Ak nezmenis vsetko toto co som ti tu opisal, tvoj zivot bude navzdy stat za hovno a to si nerobim srandu.. sak sa pozri clovece do seba dovnutra ti neni zo seba zle? Kriste ak by mala nastat nejaka apokalypsa tak budes prvy co vypadne z hry, robis hanbu muzskemu pokoleniu, hanbim sa za teba a je mi ta luto, ak by sme boli v ríši zvierat pravdepodobne by som ta zahrdusil. Porozmyslaj o tom čo ti tu pisem. Možno ti po 300 prispevkoch docvakne, že aha asi fakt je chyba vo mne a ja som ten debilny. A ak nie, tak sa priprav na to ,že budeš čuchať fialky od spodu velmi skoro. Prípadne sa na teba nakonec nalepi nejaka žena ale len ak si najdes robotu a bude to vypočitava suka ktora vyciti ten fakt ,že si slaboduchy jedinec a bude ta vyciciavat a skakat ti po hlave. Je mi z teba uprimne zle, rob niečo so sebou. Ja sam som napr. teraz slobodny, ale aj keby sa po mne nejaka zacala hrnut (čo sa mi uz stalo ale odmietol som ju) tak to odmietnem a preto lebo ja sam si musim momentalne riesit osobne veci, prácu, svoj osobný život atp., som názoru toho, že do vztahu by mal clovek ist len vtedy ak dokaze ponuknut rovnaku hodnotu na urovni ktora bude ponuknuta aj jemu, tak sa nad tym zamysli, lebo nepripadas mi ani len trochu ako clovek co dokaze nieco ponuknut, a prepac ale ak za svoju ponuku povazujes platenie v restike tak ta sklamem ale zeny toto nezaujima, je pekne ked nejaku pozves zcasu na cas, ale niektore to casom dokonca znenavidia a budu sa o ucet chciet delit, tie vypocitave to budu vyuzivat a brat ako samozrejmost az kym ich to neomrzi a poslu ta do certa lebo sa stanes niecim co nema hodnotu, pre ženu nema hodnotu chlap ktoreho dokaze mat len tak lahko na tacke. A to si presne ty, nukas sa na striebornom podnose a nemas ani co ponuknut, pomyje na striebornom podnose doslova. howgh.