Pre KontrolOra:
-Písal si, že mávaš pocity únavy, keď sa ti do ničoho nechce.
Vieš, ja mám takú teóriu únavy. Teóriu som vymyslel preto, lebo niečo, čo by výstižne opísalo môj stav - unavenosť som nikde na internete nenašiel. A problém je, že ma to dosť obmedzuje, lebo v práci to vidia a nie sú spokojní so mnou a stále sa mi to opakuje.
Táto teória hovorí, že fyzická morfológia ovplyvňuje tvoju energickosť alebo unavenosť. Nevylučujem, že by to mohlo mať aj nejaký genet. podklad...ale nechcem ísť do detailov. Zaujímalo by ma, či si chudý.
O tejto únave si myslím, že je to taký typ únavy, keď je táto spojená s introvertnosťou a s fyzickou slabosťou a dá sa povedať že aj nešikovnosťou. Tú nešikovnosť spôsobuje DLHŠÍ REAKČNÝ ČAS NA PODNETY. Tak sa ťa ale musím opýtať, že či o tebe hovoria, že si šikovný, alebo naopak, či sa ti často stáva, že sa potkýňaš na ceste, či máš problémy s reakciami na rýchle zmeny (napr. pri futbale, alebo pri prechode cez cestu), alebo ak vykonávaš nejakú činnosť - upratovanie, zametanie - či to robíš tak komótne ako ja , alebo energicky, tak ako väčšina ľudí. Jednoducho povedané, otázka je taká, či si pripadáš taký permanentne akoby bez energie.
Niektorí ľudia vravia, že keď idú do prírody, tak pociťujú taký relax, ja to ale tak príliš nepociťujem a som taký, akoby som sa vliekol po ulici ako mŕvola-bez života. Neviem, či je to tak aj u teba :-).
Tiež ešte jedna vec, či sa ti stáva, že keď niekto povie nejaký vtip, tak ti to vôbec nedôjde, dokonca aj vtedy, ak ti niekto ten vtip znova zopakuje - samozrejme, že nemám na mysli všetky vtipy, ale proste ostatní sa smejú a ty si mimo, či sa ti aj to stáva. Prípadne ti niekto niečo vysvetľuje a ty musíš strašne moc namáhať svoju myseľ, aby si ten postup správne pochopil (aj keď ten postup nemusí byť zložitý) a neurobil to zle. A tiež je otázka, či sa často kontroluješ, či si urobil danú vec dobre - napr. ak robíš vo výrobe a musíš monotónne opracovať výrobok jeden za druhým a stane sa ti, že na jednom alebo viacerých z množstva tú kontrolu poriadne neurobíš preto, lebo sa nemôžeš sústrediť a dokonca nie si si v danom momente ani istý, či si určité výrobky správne skontroloval a musíš sa vrátiť a znova to celé prehrabať, aby si sa presvedčil, či je to naozaj dobre. - To ma zaujíma, či máš aj ty podobné problémy, prípadne niekto iný, kto číta môj príspevok.
Čau.