Kontrolor, Chodim do prace ktoru nenavidim, psychologovia nic pre mna nespravili, ziadne skupinove terapie nic, ziadal som o terapiu s dievcatom s rovnakym problemom ako ja, aby sme si pomohli navzajom nebolo mi vyhovene, ze vztahy sa nesmu nadvazovat pri terapii, nech doryti ide. Navrhol som riesenie zamietli mi ho.
Ako som povedal jedine kdo tu utoci a provokuje su zadane spiny kam sa pozrem, nech s tym prestanu a ja sa len branim, Ja sa na verejnosti neolizujem ani sa nechvalim ze mam dievca lebo nemam. Moznosti? Cyklistika dopadla nanic, turistika nemam skym ist, cely FB mam dlhe roky, skupiny radsej som s jednej odisiel ze zoznamka na FB, vsak to nemalo zadnu uroven, nebolo o com s tymi lidma diskutovat. Iny sa chodia tam len zabavit a ne hladat to co ja. Takze bohuzial som s tej skupiny odisiel, rozdielne priority a nazory. Ta praca to je zlo ciste, prachy mam a dievca nie, takze to je zbytocne do tej prace chodit aj, ja som chcel tam najst dievca. A ze v praci sa da najst dievca, to mi mama poradila, som velice nasraty bola to sprosta loz, medzi tymi starenami, tam nevhodny pracovny kolektiv. A potom sa cudujme ze som nasraty na ludi, ked ze Zakladna skola, stredna skola je rovnaky hnoj ako cela robota. Jedina vyhoda ze to mam zaplatene. Chodim na Wellnes, SAM, Chodim do restauracie SAM, Chodim do obchodneho centra, SAM. TEraz to pride chod vyskusat POKEC.sk BANDA DEMENTNA CELY AZET, napisem hladam vztah, neodpise nikdo. Napisem dievcatu neodpise a debata na jednom slove ma nebavi, PARTNERNAUROVNI Ojeb a podvod fiktivne ucty zenskych a este aj platit treba, absolutne zbytocne. Este som serioznu zoznamku ani nevidel, ak nejaka je ze fakt osvedcena a seriozna, ktora ma poriadne referencie tak sem s tym. Pride mi ze kazdy chce len peniaze vytiahnut a nic nespravit pre mna. Uz som maximalne unaveny vytoceny a znechuteny, s tych zadanych svini a ich stastia, ze uz ma nebavi absolutne nic pomaly. Ostavaju mi len hry a moj jazykovy kurz, ktory si platim individualne, lebo vdaka praci nemozem mat skupinovu hodinu, lebo pracujem na smeny a druha vec najst k mojej jazykovej urovni cloveka je narocne, ktory ma cas kedy aj ja. Takze toto su posledne piliere ktore mam pred kompletnym dusevnym kolapsom. Mal som aj citanie knih, ale zadane spiny a zenske mi vzali aj ten konicek. Najviac ma dojima ako moze mat 15 rocny sex a ja ne, mam prachy krista a vypadam normalne.