Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Iba "kamarát"

Príspevok v téme: Iba "kamarát"
hruštička19

Zdravím...nikdy som nepísala na fóra ale teraz potrebujem asi počuť nezaujatý názor. Najlepšie od mužov. Takže pred polrokom som sa spoznala chlapom, no mala som vtedy veľa povinností tak som na neho aj zabudla. Náhodne sme sa však opäť stretli a dohodli si rande, na ktoré som ale nešla s nejakým veľkým očakávaním. Ale čo čert nechcel celkom sme si sadli, videli sme sa aj na druhý deň. Potom musel isť do prace na týždeň ale doslova ma zasypával sms-kami, že ma pocit že vyhral v loterii, že som ta prava, že ničim si nebol v živote viac isty-no nenamotaj sa, ked to bolo vzajomne. Potom sme sa opäť videli ešte dalsie 2 víkendy, ktoré boli tiež super. Kvôli jeho práci sme sa potom nevideli 3 týždne, no každý den sme boli v kontakte. No a minule mi zavolal a povedal že rozmýšľal o tom ale že ked príde po takom dlhom čase domov tak sa na mňa neteší tak ako by sa mal a že či budeme ,,kamaráti,, . čo sa mohlo stať že tak rýchlo zmenil názor ?

hruštička19

nie, nedala som mu...a nieje to žiadny 18 ročný pubertak, ma už po 30, a čo ho poznam aj v hlave ma dosť..