Dobrý večer!
Obraciam sa na Vás s prosbou o radu ohľadne mojej dcéry ktorá má 10 rokov.
Už niekoľko rokov sa opakovane trápime s hlístami, ktoré sa opakujú skoro každý rok niekedy aj dva krát.
Lekárka to rieši tým istým opakovaným ,,,vraj ,,jediným liekom u nás.
Malá má myslím si dobré hygienické návyky, ale býva často nervozna už sa pýtam či to aj s tým nesúvisí.
Dávam pozor na stravovanie, kontrolujem jej hygienu a nič. Už by som preto skôr uvítala aj ,,babské rady,,.
Trápenie s hlístami
Je potrebné nájsť ložisko "červov"
boli tu spomenuté niektoréprípravky avýťažky...,nie vždy musia zabrať...
biorezonančná terapiavie obmedziť životaschopnosť červov...
Je potrebné sa ale pozastaviť nad otázkou: koľko bolo kojené dieťa?
ak menej ako 18 mesiacov,je tam nevybudovaná dostatočná imunita.
Dcérke treba dať vlastný príbor a pohár do školy.
Doma príbory riady poháre oplachujte vriacou vodou...
informácie o biorezonenčných terapiách je možné prekomunikovať cez mail: zdravotnica@centrum.sk
Pozor! cesnak ak sa konzumuje dlhodobo a vo veľkých množstvách môže byť aj nebezpečný, lebo znižuje tlak,,,treba byť opatrný u ľuďoch s nízkym tlakom...
uz vidim, ako male decko konzumuje hlavicku cesnaku denne
navyse bude tak smrdiet, ze ho vykazu zo skoly
cesnak, cesnak, cesnak. konzumovat dva tri struciky cesnaku denne. a nielen, ked su hlisty ale aj ked nie su. preventivne. toto zarucene pomoze.
kabel zda sa ze tuto temu navstivili vesmirni lide :D
kabel, samozrejme ze to nemozes pochopit, pretoze na desifrovanie problemov musis poznat zakon zrkadlenia, alebo aspon niekoho, kto ta bude koucovat a pomoze ti problem rozlustit :D ... v opacnom pripade to pre teba znie ako mimozemska sprava :D
ano, cervy su sifra, uz je mi to uplne jasne
kabel, ono to nie je o červoch, ako to ty myslíš, ale o nás. Stav s červami, je ako šifra, ktorá sa nám snaží niečo povedať. Tobôž, keď nás to štve a opakuje sa to!
No uplne staci prijst na zdroj, ale ako vravim neni sa coho bat deti v skolke alebo na zdske po druzinach to casto maju, lebo sa hraju so spolocnymi hrackami a tak.
Urcite to nie je z toho ze sa neumyva alebo ze ma zlu vychovu, proste jednoducho niekto to donesie do kolektivu a cez hracky sa to poprenasa atd. Deti si casto nekontrolovatelne chytaju tvar a usta alebo si do ust davaju rozne hracky ci prsty.