Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy

LILIII

Tak zase ci uz fitneska ci kulturistka obe maju vypracovane brusko a mozem povedat ,ze ich tela vobec nie su pritazlive a zenske . To uz taka tanecnica ........ :D

odpovedam

Prezyvka55, maloktora zena venujuca sa fitnessu ma tehlicky. Je to velmi tazke dosiahnut a u zien zvlast. To, co vidis na fotkach, je tak trochu klam. Jednak su dobre nasvietene, jednak su natrete na lepsi odraz svetla a jednak v den sutazi, ked su fotene a v najlepsej forme od rana nic nepiju, aby sa vyrysovali. Takze realita je v tomto smere uplne ina a neobavaj sa toho, ze bezna zena venujuca sa fitnessu bude mat niekedy skutocne tehlicky ;-)

askjkf

Tak vsetci asi nie, lebo ked vidim niektorych dobre vyzerajucich muzov, na ktorych vidno, ze sa o seba primerane staraju s akymi vykysnutymi buchtami chodia, tak myslim, ze vsetkym nie.

Hrac

chlapi z vacsej casti cvicia koli sebe a svojmu telu, ale je jasne, ze sa najdu taki, ktori cvicia aby balili na to baby a teda taki preferuju vysportovane. Normal chlap, aj svalnac, sa na to nezameriava.

odpovedam

Venujem sa fitnessu a chodim cvicit aj s chlapmi a vacsina z nich absolutne nepreferuje vysportovanu priatelku. Uvitali by to, ale nie je to pre nich podmienka.

LILIII

Tak zase kto ma rad rozkysnuty pocit ...... ja mam rada chlapov a pokial nie je grazel ,klamar ,narcis ,alebo strojeny chruno je mi jedno, ide mi o ine kvality ako o obalček
A ano, muzi maju radi pekne telicko a nie nejaku domasedku rozkysnutu ...... nemusi byt zrovna fitneska ,ale nesmie byt malo aktivna