Ahojte chcem pocut Váš názor na to či sa všetkým mužom ktorí cvičia resp.posilujú páčia vyšportované ženy a fitnesky alebo nie? :)
Ženy
Tak to na 100% ,taka rozkysnuta knedla to je des ... sa cudujem ,ze tie baby so sebou nic nerobia
Ale lepsie je mat tehlicky na bruchu ako bruchu prespikovane previsajucim sadlom.
Tak zase ci uz fitneska ci kulturistka obe maju vypracovane brusko a mozem povedat ,ze ich tela vobec nie su pritazlive a zenske . To uz taka tanecnica ........ :D
Prezyvka55, maloktora zena venujuca sa fitnessu ma tehlicky. Je to velmi tazke dosiahnut a u zien zvlast. To, co vidis na fotkach, je tak trochu klam. Jednak su dobre nasvietene, jednak su natrete na lepsi odraz svetla a jednak v den sutazi, ked su fotene a v najlepsej forme od rana nic nepiju, aby sa vyrysovali. Takze realita je v tomto smere uplne ina a neobavaj sa toho, ze bezna zena venujuca sa fitnessu bude mat niekedy skutocne tehlicky ;-)
Mne osobne sa to vobec nepaci, ved fitnesky a tele s tehlickami na zenach je humus.
Tak vsetci asi nie, lebo ked vidim niektorych dobre vyzerajucich muzov, na ktorych vidno, ze sa o seba primerane staraju s akymi vykysnutymi buchtami chodia, tak myslim, ze vsetkym nie.
chlapom je to +- jedno. ale je to plus ak sportujes.
chlapi z vacsej casti cvicia koli sebe a svojmu telu, ale je jasne, ze sa najdu taki, ktori cvicia aby balili na to baby a teda taki preferuju vysportovane. Normal chlap, aj svalnac, sa na to nezameriava.
Venujem sa fitnessu a chodim cvicit aj s chlapmi a vacsina z nich absolutne nepreferuje vysportovanu priatelku. Uvitali by to, ale nie je to pre nich podmienka.
Tak zase kto ma rad rozkysnuty pocit ...... ja mam rada chlapov a pokial nie je grazel ,klamar ,narcis ,alebo strojeny chruno je mi jedno, ide mi o ine kvality ako o obalček
A ano, muzi maju radi pekne telicko a nie nejaku domasedku rozkysnutu ...... nemusi byt zrovna fitneska ,ale nesmie byt malo aktivna