mam priatelku 3 roky citim ze je to len kamaratka ale nemozem jej ublizit . par krat som sa vyspal s mojou kolegynou a citim jej som povedal ze je sa rozchazdam a ze uz s nou s priatelkou nespim viac ako pol roka. Kolegyna to ukoncila lebo som ju ignoroval a robil zle ale ja som ju mal rad ale nevedel som krotu z nich viac. Kolegyna je inteligentná baba a tak ma neriesi ale ja som s toho hotovy a ja neviem co chcem. priatelku mam uz 3 roky a neviem to ukoncit lebo nechcem byt sam a kolegyna je uzatna v sexe ale nestoji o takeho falosneho ako som ja vie ze ma na viac a nechala ma tak....
Mam priatelku
Chlapce ty mas totalne zatmenie (prepac) .... si totalny sebec ,pretoze pozeras len ta to, aby tebe bolo dobre a to ze ublizujes okoliu ti nevadi ? Aaaaach ano vadi ,ved kebyze nevadilo, nenapises tento pribeh ..... no skutek utek
urob službu priateľke a čím skôr sa s ňou rozíď .. povedz jej čo je vo veci a nechaj ju nájsť si niekoho normálneho, kto ju bude ľúbiť a nebude sa k nej chovať tak sprosto ako ty ... tej kolegyni sa ani nečudujem, tiež by som ťa kopla na jej mieste do riti, keby si sa nevedel rozhodnúť a tlačil si jej kaleráby do hlavy, že to s frajerkou už končíš ....