ahojte prosim poradte mi mame fenku ktora ma skoro dve roky no ked ju pustime vsetko poziera vide na murik odtrhne si jabko zo stromu ked su cernice tak ich odkusuje s kricku vsetko ovcia minule aj cibulu neviete preco prosim pomozte
Moj pes zere ovocie a zeleninu!
no ale mi mame murik ktory je taky vysoky jak strom a hned pri muriku je jablko taze ona vide na murik a odkusne zo stromu lebo to ma hned pod nosom abo ked uz niesu ta zo zeme
No sorry ,ale ked si predstavujem ako fenka trha jablka zo stromu je mu na smiech ..... nauc ju piect strudlu :)))
ved mi mu davame zrat vsetko asi mu chyba nejaky vitamin a musime ho niekedy pustat a je vychovana ale v tom je nezastavitelna
Jaj vám vadí že vám zerie úrodu ako koza :D tak nepúšťať , no. V záhrade či kde to máte. Alebo si to oploťte. Alebo jej to skúste zakázať. Vychovany pes vie čo smie a čo nie.
To je nadherne. Takého psa by som chcela. U mna by sa uzivil.
ale ona to robi vzdy a potom nemame ziadne ovocie v tom je problem pustime ju a 15min beha po zahrade a zbiera ovocie
Je len pazrava...
Dva roky, nie dve roky . A v čom je ako problém? Ked jej chutí, nech si da, veď psy nezeru len mäso.
No čo, bude z neho vegetarián :)