Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otravná kolegyňa

Príspevok v téme: Otravná kolegyňa
Xixi789

Odkedy prišla (je to už rok) chodím do práce s odporom. Táto kočka ma strašne vyciciava z energie. Ja som introvert, ona samozrejme úplný opak. Stále má potrebu mi niečo hovoriť, čo ma vôbec nezaujíma. Ja napríklad neznášam keď jem a ona stále do mňa hustí a väčšinou jej len prikyvujem a jej to stačí, ale mňa to otravuje. Ona keď obeduje, tak to aby bolo hrobové ticho, pustí si seriál, ktorý aj tak počujem. Každý deň jej musím vravieť, aby vypla rádio, že to nechcem počúvať. Potom si to pustí na sluchátka, ale aj tak to počujem, lebo má v uchu len jedno sluchátko, aby počula keby niekto klopal alebo tak. Keď jej už dám najavo, že už mi stačí a nechcem sa s ňou baviť, tak začne telefonovať. Má veľkú rodinu a strašne moc kamarátok, takže kým všetkých obvolá, sú to hodiny. Každý deň musím počúvať 2 hodinový telefonát s kamošom (po k torom asi ide, keďže frajera nemá), asi 2 polhodinové hovory s najbližšou rodinou a potom asi 10 hovorov po 15 minút s kamošmi. Každý deň rieši s nimi v podstate to isté a ja už som alergická na jej smiech. Minule ma to tak vytočilo, že som sa nedokázala upokojiť asi hodinu. Doslova som sa triasla pri jej pohyboch rukou, čo som periférne videla, že či opäť ide chytiť do ruky telefón. Aby toho nebolo málo k nám do kancelárie si vodí kamarátky, buď také čo náhodne prišli do mesta, alebo priamo iné kolegyne na kavičky. Nemáme náročnú prácu, ale momentálne chodím domov unavená ako po trojdňovej šichte. Skúšala som jej naznačiť, že je to otravné keď toľko telefonuje a ona mi na to povedala, že ona by šla volať aj na chodbu, ale je jej to blbé, lebo tam už veľakrát stretla riaditeľa, takže radšej je zavretá v kancli. Za šefom s tým nechcem ísť, lebo aj tak by len mávol rukou, že je to medzi nami a nechcem aby to s nou riešil, pretože chcem mať s nou ako tak normalny vztah, nakolko sa bojim, že by ma riadne poohovarala vo firme. Je to vodcovsky typ a dosť ma trápi aj to, že kým tu nebola, bola som šefova pravá ruka, no teraz vždy keď šéf volá, ona hneď uteká k telefónu, keď sa šéf niečo pýta, ona hneď odpovie, ja sa ani nestihnem nadýchnuť a ja sa cítim ako desiate koleso. Samozrejme šéf má teraz radšej ju, pretože sa mu páči ako je iniciatívna.

bs

ja som mala taku manazerku. bola mladsia ako vacsina z nas, nikto nevedel ako sa na tu pracu dostala.. asi si kazdy vie predstavit ako asi.. kedze vobec nemala sajnu co ma robit , teda ani nic nerobila, iba od rana od kedy prisla do prace telefonovala a vykecavala sa a smiala do telefonu s kavou v ruke.. paneboze, mna to tak neskutocne vytacalo... nastastie my sme neboli zavrete v jednom kancli.. ale aj tak. bolo to nieco strasne aka som na nu uz bola alergicka. vyhybala som sa jej. jej to aj tak bolo jedno, ona nemala sajnu co sa okolo nej deje :D len pobehovala ako splasena koza po pracovisku lebo nevedela co ma robit a vsade nieco akoze zacala robit, nechala to tak lebo nevedela co ma robit, odisla na ine miesto, tam zase nieco rozrobila, nechala tak .. a tak dalej. vsade po nej ostaval bordel, chaos, na stole kruhy od hrnecka, nedopita kava, nedojedene pecivo . dokonca s telefonom na uchu pri vykecavani robila dolezite ulohy, ako prepocitavanie penazi do banky , aj ked mam pocit ze len akoze prepocitavala, lebo peniaze boli prepocitane , len ona to mala skontrolovat, tak akoe ich pocitala, lebo inac neviem ako moze niekto pri telefonovani pocitat peniaze .. nastastie je prec. ale aj tak to bolo na nevydrzanie.. takze dost s tebou sucitim, mala by si jej to na rovinu povedat

Xixi789

Cez štuple je stále počuť, sluchátka sú dosť nepraktické, keď budem úplne hluchá, nebudem počuť ani keď bude niekto klopať a navyše z tých sluchátok protihlukových bolia uši, nakoľko to tlačí na hlavu silnejšie. Ach ja už si tam pripadám ako idiot.

Xixi789

No my tej práce zrovna veľa nemáme, takže ťažko jej môžem povedať, daj mi pokoj, lebo pracujem. Ona nepochopí to, že ja chcem mať kľud aj keď akože podľa nej nič nerobím, alebo si niečo čítam na nete. A nechcem byť zlá ju posielať von telefonovať, ale keď tak nad tým rozmýšlam, ona vie, že mi to vadí, koľkokrát keď volá 2 hodiny, si len držím hlavu rukou opretú o lakeť o stôl čo ma z nej už hlava bolí a nie som schopná nič robiť, len čakať kedy skončí. A vôbec jej to nedochádza.

jfhn

ja by som jej tiez narovinu povedala, ze nechcem aby tam tlefonovala, ze mi to vadi.ze potrebujem klud.alebo si kup take stuple do usi co pouzivaju robotnici, alebo nejake sluchatka,,

Xixi789

Nad tým som tiež rozmýšľala, ale nemám záruku, že by to bolo inde lepšie a aj to, že by som si prácu hneď našla. Navyše plánujem ísť na materskú možno o rok, tak sa mi už prácu meniť nechce. Ona je milá, iba ma strašne vyrušuje, lebo aj keď už máme robotu hotovú, tak ja si riešim nejaké svoje veci, ktoré si chcem potichu robiť, ale nakoľko ona sa nudí, tak sa zabáva s inými ľudmi.

phoe

A celý den nic nerobí? Aký máte plat ? Ignoruj ju. Nebav sa s ňou, povedz jej, že máš prácu a nemas čas sa vykecavat. Ked telefonuje, pošli ju von.

smilee223

no to mas pri nej dost tazké :(
Ja by som to asi nevyzdrzala a hladala si iné miesto, taká práca by ma nebavila :/