3x na interupcii

Príspevok v téme: 3x na interupcii
miskahriska

Ahoj ma niektora z Vas skusenosti s interupciami a z dalsim tehotenstvom?mam 6r.dcerku a uz tri x som podstupila dobrovolne interupciu teras tuzim po dietatku ale bojim sa ze sa to nepodari a to bude potom trest za to ze som zabila tri deti tak ma to trapi...predstavujem si ake by som mala teras brusko alebo ze to prve by malo teras pat r....co ak uz nebudem moct mat priatel tak tuzi po babatku somnou sme spolu pat rokou a vsetky potraty mam s nim dcerku mam s prveho vztahu on ju miluje vychovava robi vsetko co otcovia tak ma prosil teras v juli plakal aby som to nerobila,sa cudujem ze je este somnou

phoe

A ako zvladas starostlivost o dcérku ? Pozri sa, lekári ti to neodporúčajú, mať dieťa len preto že to priateľ chce je naivné, naňho sa nemozes spoľahnúť a ostať sama labilna s dvomi deťmi, veď rozmýšľaj. Radšej sa sustred na malú, a kúp jej psíka, ak sa cíti sama. Alebo pouvazuj o adopcii, ale ktovie či by ti zverili dieťa, ked nie si ok a máš problémy sama so sebou. A používaj antikoncepciu.

miskahriska

Nela na nazory sprostych nast rocnych niesom absolutne zvedava...mam problemi ano ale nesposobila som si ich sama trapi ma to ani neviete ako a ten kto to nezazil nech drzi hubu...NELA41 tebe zelam aby si nikdy nesplodila dieta krava sprosta....

Simona 789

Ja urcite ziadne dasie dieta neodporucam...koli tomu dietatu nie. Dieta nie je lizatko, ze ked ho chces, tak si ho kupis, potom sa nieco zlaknes a zahodis ho....

pandorica

V prvom rade sa musíš dať do poriadku po psychickej stránke.Pretože, ak sa počas tehotenstva zosypeš, nepomôže to ani tebe ani tvojej dcére.Ak sa bojíš len toho, či dieťa donosíš, opýtaj sa na zošitie krčka maternice.V takých to prípadoch sa to robí, pred pôrodom sa potom vyberajú stehy.Volá sa to serkláž,aspoň myslím.

Prezývka55

Tak ako interupcia nie je vrazda, to by som neriesil skor poroblem je ta tvoja hrozna nerozhodnost, ak si taka vo vsetkom tak pan boh zaplat. Vykonavat take harakiri lebo raz chces dieta potom nechces. Divne.

ambrozia

Na tvojom mieste by som nad tým vôbec neuvažovala. Po psychickej stránke nie si v poriadku, daj si psychiku najprv do poriadku. Tehotenstvo je veľká záťaž ako po psychickej aj fyzickej stránke.

Laara

fuuu az ma zamrazilo, ked som to citala..urcite ti neodporucam, aby si sa o dieta pokusila..najprv by si sa mala dat do poriadku, fyzicky, psychicky..ved 3x interupcia v priebehu 5 rokov? navyse beries lieky..plus sama nevies ci ta zasa nechyti myslienka na dalsi potrat, ked uz budes v tom..

ja ti radim nie, zatial, ak si budes sama stopercentne ista a zdravotne v poriadku a pripravena, tak okej..ale takto by to bolo nezodpovedne voci sebe samej, k celej rodine aj k potencialnemu babatku..moj nazor

Kvety zla

neverim ze vsetci spoluziaci maju surodenca a len ona jedina je jedinacik...
aj ked si teraz hovoris ze chces dieta, urcite, stopercentne - co ak sa zasa zlaknes? ked nebudes na liekoch moze ti byt vselijak + k tomu pribudnu hormonalne vykyvy z tehotenstva, a zasa skoncis akurat tak s interrupciou.
podla mna je v tvojom pripade nezodpovedne pokusat sa o dalsie dieta, beruc do uvahy tvoj psychicky stav ako aj historiu s interrupciami (dieta chces a potom zrazu nie... ved to nie je hracka). ak aj otehotnies, neexistuje zaruka ze sa ti dieta donosit podari (lekar ti to zarucit nevedel a rovnako ti to nezaruci ani potencialna zena v podobnej situacii ako ty - to ze sa to podarilo niekomu neznamena ze sa to podari aj tebe. samozrejme, moze sa ale... nemusi. ved to vies).
samozrejme, to je len moj nazor, si dospela zena a aj tak sa rozhodnes ako ty chces, no podla mna je to riskantne a nezodpovedne.

Najčítanejšie články