Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Garnier roll on na ploche brusko:)

vedullka

caute babizne.k dnesnym meninam som dostala roll on,samozrejme hned som ho vyskusala a dufam,ze sa jeho pouzivanie aj prejavi.chcela by som sa este opytat,kolko krat denne by sa mal aplikovat a ci sa jeho pouzivanie aj nejak prejavi.

nikka

ja mam 14 rokov..a mam roll-on 7 dni....brusko mi spadlo o 2cm...no nieje to super?? ja som taka stastna...schudla som za 7 dni a bez namahy...masirovala som si brusko 3 krat denne....juuuj...som stasna ze nieco take vyrobili..... :) GARNIER 4EVER

ewania

ja mam dost povolene brusko. chcela by som sa spytat ako mam cvicit aby som ho do leta dala do poradku.aby sa nan dalo kukat:D:D. mam sancu to stihnut?

Lenush

sasenka
je to velmi dobra vecicka :) kraaasne to vonia a moje brusko ma konecne tvar aky som si zelala a mam z toho velku radost :) samozrejme tiez som robila brusaky a ine cviky na spevnenie bruska a s tym kremikom som velmi spokojna ;)

sunny017

Ja som si to kúpila pred 3 dňami. Je to krásne voňavé a je po tom hladká pokožka. Tiež som si to kúpila na spevneie,celulitídu nemám,len taký malý kopček pod pupkom,ktorého sa neviem zbaviť. Cvičím spevňovacie cviky na bruško a tak chcem skúsiť aj toto. Nebola by som proti,keby to fungovalo:)

tinusska

all - co hned odcudzujete sasenku. ved kazdeho trapi nieco ine. ale trapit moze vseliako. trapit, ze cloveku nic ine nebeha po rozume a je uz z toho na dne, ale moze trapit aj tak, ze nezamestnava to mysel na cely den, iba ho zaujima preco a pod....