Ake cizmy na siroke lytka?

Príspevok v téme: Ake cizmy na siroke lytka?
lenka7777777

ake cizmy si mam kupit? mam trocha tucnejsie nohy. nie velmi ale nechcem to este viac zdoraznovat. ziadne cizmy na opatku si dovolit nemozem, pretoze som vysoka, takze ziadny opatok nad 3cm neprichadza do uvahy.. neviem ci si mam kupit len clenkove cizmy, alebo tie vyssie cizmy ku kolenam. nevyznam sa

ni-ka

zuzova...to su uggsy,nie?:)
este su hit...aj tie chlpate yeti cizmy obcas vidim...vyzeraju bombovo hlavne na ultra stihlunkych nozickach...tenulinka nozka a dolu guca chlpov...:)

Žužova

Hej gumáky alebo si kup tie také papučové ... ako papuče babkovské,neviem ako sa im hovorí,su vysoké a rovnou podrážkou :D bývajú také semišové..pred dvoma rokmi to bol hit :D

Sunnyyy

Ja mám zas opačný problém, všetky vysoké čižmy sú mi široké :D. Dokonca aj také, ktoré sa šnurujú a sťahujú.

flsakfh

no nemam problem si bezne cizmy zazipsovat. sem tam sa stalo ze bol nejaky extra uzky model asi ze som nezazipsovala ale inac nemam problem

jfgnvbn

pisala si ze vyssie s vysokym opatkom. pisala som ze ja si vysoky opatok nemozem dovolit a neviem ci je vhodne mat vysoke cizmy bez opatka na tucnejsie nohy. to je vsetko

flegma

ibaze siroke lytko ti zostihli iba vysoky podpatok
a celkovo pochybujem, ci na siroke lytka cizmy ku kolenam zozenies

ni-ka

a co sa ti akoze nezda?pytala si sa ci vyssie alebo kotnikove...napisem ti ze vyssie pod kolena a kotnikove nie a zas sa ti to nelubi...co akoze chces este pocut???