Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liečba endometriazi octom?

Príspevok v téme: Liečba endometriazi octom?
Sme zúfalí

Zdravím potreboval by som radu ohľadom mojej priateľky ma 35 rokov a už po tretíkrát jej bola zistená táto choroba. Prvýkrát v 29 rokoch.
Bola dvakrát na laparoskopickej opke a polročnej liečbe hormonálnej navodzujucej stav klimateria.
Opäť ju caka toto a ona nechce mat zase tie stavy s tym spojene. Chce skúsiť alternatívnu liečbu. Kolegyňa jej poradila octové obklady na brucho ze ocot cysty vysuší. Je to pravda alebo blbost ?
Lekári odporúčali otehotnieť ale mi deti neplánujeme mat a robiť si dieta len kvôli chorobe je somarina.
Ďakujem za odpovede.

jdhd

boze ta tvoja priatelka trochu prehana zeto tak preziva. ked neplanuje mat deti tak ta choroba nieje az taka strasna pre nu. moze byt rada ze nemarakovinu alebo inu vaznu chorobu... daj na rady RNG .. to by jej malo pomoct

Agnes998

Ja mam tiez endometriozu, ale nemam zatial ziadne zrasty, len endometriozne loziska v celej brusnej dutine, zistili mi to nahodou pri operacii cysty. Inak s tym nemam ziadne problemy, bolesti alebo tak. Lekar mi na to dal antikoncepciu, sice to nevylieci, ale vraj to zabrani tomu, aby sa to dalej zhorsovalo. Zatial to berem a co bude dalej neviem.

Smezúfalí

Ivka RNG _ tie produkty ju vyliecia ?
IvetaMicka _ viem ze si to myslela dobre ale my sa nemienime nútiť do rodic. povinnosti lebo si to želá Matka príroda. Máme to chápať ako trest za nesplnenie si roly rodiča ?
Lekárisami povedali ze tehotnosť jej nezaručí ze sa to nevráti. Ze mali aj ženy ktoré mali odrodene a predsa trpeli tým ochorením.
Mjanik_ ktoré body a ako často stláčať ?
Agness 998 _ lekári aj na nete to volajú cysty endometrialne. Bolesti ma mierne cyklus pravidelný pri sexe bolesť nema. Antikoncepciu jej nespomínal ako liečbu žiaden lekar. Prečo ?
My fičíme na pharmatexe a robím sa mimo nej.
Sú to dva mesiace čo to ma zistené a úplne sa zmenila. Nechodí už do posilky ani na zumbu len plače. Včera sa ma spytala ze čo urobí s človekom 20 tabliet dithiadenu ze ju už nebaví dalej žiť .

Ivka 1

Antokoncepcia je veľmi škodlivá a daný problém nerieši.V každom prípade s tým je potrebné niečo robiť, veď endometrické ložiská sa niekedy nájdu aj na hrubom čreve.

Agnes998

Endometrioza je nieco uplne ine ako cysty a ani na jedno nepomoze ocot. Ak deti nechce mat nikdy v zivote tak nema co riesit. Ono endometrioza sposobuje neplodnost, preto sa odporuca mat deti co najskor, lebo neskor to uz nemusi byt mozne. Zalezi od toho, ake ma tvoja priatelka s tym problemy, niektore zeny s tym nemaju vobec ziadne problemy a zistia im to nahodou, niektore maju velke bolesti, hlavne pri menstruacii. Ak nema nejake problemy, moze zacat brat antikoncepciu, gyn je odporuci ktora je pri jej diagnoza najlepsia a ta sposobi, ze sa rast endometriozy zastavi, sice nezmizne ale ani sa nebude zhorsovat

Ivka 1

Partnerka má do prirodzeného klimaktéria ešte minimálne +-15 rokov.Pravdepodobne spolu neplánujete dieťatko ani teraz a ani neskoršie,však?Momentálne je partnerka ešte v reprodukčnej fáze a preto je potrebné vyvolať klimaktérium umelo.Umelo vyvolané klimaktérium tak ako prirodzené klimaktérium neprináša so sebou len nepríjemné vegetatívne príznaky ako sú návaly tepla,nervozita,poruchy spánku, búšenie srdca,bolesti hlavy ,ľahkú unaviteľnosť ale najväčším problémom (rizikom) sú ochorenia kĺbov,srdcovo-cievne ochorenia,porucha metabolizmu cukrov,tukov,osteoporóza. Na druhej strane je ochorenie,liečba ktorého najlepšie zaberá počas umelo vyvolaného klimaktéria.Samozrejme dá sa ísť len liečbou klasickej medicíny alebo cestou prírodnej liečby.Je tu ešte možnosť kombinovania klasickej medicíny s prírodnou medicínou.Je to zlatá stredná cesta, pretože sprievodné znaky ochorenia endometrióza sú tiež veľmi nepríjemné a prírodnými produktami sa dajú veľmi pekne eliminovať.Veľmi dobré výsledky sa dajú dosiahnúť kombináciou aloe produktov s včelími produktami a prípravkami ako sú calcium,nature mine a prírodnými produktami,ktoré obsahujú omega3 a omega 9.Viac vám viem napísať osobne ak budete mať záujem o túto cestu riešenia zdravotných ťažkostí.Nezamieňajte si však syntetiku(polosyntetiku)z lekárni za prírodné produkty.

RNG

Pomaha yam tj jeho zlozka Diosgenim 200 mg denne, , tiez pupalkovy olej a progesteronovy krem, tj pravy progesteron, nie chemicke nahrazky predavane ako lieky.