Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znechutena z nevier

Príspevok v téme: Znechutena z nevier
amy55

Ahojte,mozno je tu uz takych tem vela, ale chcem sa vyrozpravat. nedavno som zistila, ze moja dobra kamaratka zacala podvadzat svojho priatela,robi to stale a nema ani vycitky svedomia. ja fakt nechapem,ako moze mat svedomie a zaludok na to to robit, ale ona je naozaj ta posledna, na ktoru by som kedy povedala,ze moze byt niekedy neverna, ona bola vzdy taka cista, vzor moralky, slusna...fakt som v soku.
Ale to je len spicka ladovca,naozaj takmer vsetci okolo mna uz niekedy podviedli, ja ostavam fakt asi jedina,ktora nie a je mi z toho fakt zle. odkedy som to zistila o tej mojej kamaratke,pristihla som sa ze som prestala verit svojmu priatelovi, aj ked neurobil zatial nic, cim by mi dal dovot neverit, ale to som si myslela aj o tej kamaratke, ze je nevinnost sama a teraz toto, tak vobec teraz neviem,ci sa da niekomu verit.
Mam uz uplne paranoje,napr. aj ked chcem ist na vylet s inymi kamoskami niekde mimo mesta tak nejdem,lebo sa bojim,ze mi priatel za chrbtom niekoho privedie domov alebo co..uz mi z toho fakt hrabe. ja neviem, poznate vo svojom okoli niekoho,kto ma normalny,cisty vztah? ja uz som z toho zufala...

phoe

Neviem koľko ľudí je schopných byť verných...je to ako lavína, podvedený už neverí a tiež nemá problém podviesť...nepomozem ti, tiež mi je z ľudí zle

elena...

vernosť je základ, ale napriek tomu otvor o tom tému s frajerom, potrebuješ sa uistiť, lebo ťa to privedie do nepríčetnosti a budeš za blbú, on pokiaľ ťa miluje a je ti verný, tak pochopí, že potrebuješ klud a jasno, a ked bude vymýšlať a odvádzať pozornosť a prskat, tak má niečo na rováš, tak to nie je človek s ktorým si máš brat úver trebárs.