Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Póry a vyrážky

Príspevok v téme: Póry a vyrážky
bublanina67

Ahojte. Píšem to sem lebo to už fakt neznesiem, neviem sa na to už dívať...ako zrozumiteľne,ako takmer každého jedinca v puberte,tak aj mňa, trápi akné.. Póry na nose, troška aj na lícach, vyrážky na brade, po lícnych stranách, a bohužiaľ už aj, na čele (tam sa mi skoro nikdy nevytvárali,ale žiaľbohu to prišlo).Čo ešte chcem povedať, že pleť mám celkom zvláštnu - t.j. neviem kam ju zaradiť. či je mastná, či suchá.To sa nedá .. Raz je suchá že sa lúpe, a to hlavne na brade a pod nosom,niekedy aj na nose, málinko na čele... inokedy je tak mastná, hlavne na nose, až by sa to s prepáčením aj žmýkať dalo... tak dá sa povedať skôr že mám citlivú pleť, lebo aj keď obyčajnou vodou ju opláchnem tak sa mi hneď začervená na konkrétnych miestach (pod nosom,nad ústami) a to hlavne aj vyrážky ..Väčšinu z vás ale zaujíma strava a tu hej, priznám sa, nie je to najlepšie, v poslednej dobe si viac pochutnám na sladkostiach a neviem tomu odolať..doma robia rodičia žiaľbohu viac mastné jedlá. Bola som ale na jednom mieste (to konkrétne nejdem rozpisovať ale to boli kvôli psychickým problémom).Tam bola strava zdravšia a o niečo menej mastnejšia, porcií tam bolo tiež veľa.-.pleť som tam mala zdravšiu,krajšiu ani sa mi tak nevysúšala-ale tu bol zas problém s tým, že som tam schudla...a to som štíhla! ... takže nech robím čokoľvek nijak nie je dobre, aj prípravky neviem aké mám používať, citrón som už tiež skúšala ale to neznesiteľne štípe a svrbí ... ja sa ale bojím použiť nejaké prípravky či krémy lebo viac skúseností mám že mi to ešte viac podráždilo pokožku .. mám ale v pláne navštíviť kožného lekára, radšej skúsim upraviť stravu pomaličky, až potom na nejaké tie prípravky ísť.. tak nejaké rady od vás? áno viem robím zle veľa vecí, tak,..žiadam o pomoc.. :D :)

BLOGERKAKATE

kašli na drahé veci skús si spraviť banánovú masku ----->barbkateworld.blogspot.sk a ak budeš mať záujem ja mám 15 a pleť ako ty, mne doktorka predpísala také prípravky na tvár v prípade záujmu mi napíš cez blog :)

veronika2453

Ahoj poradila by som ti prírodnu kozmetiku , sadu s osviežujucim grepefruitom len za 7,80 a máš tam aj čistiaci gel a tonizačnu vodu . A je to prírodné a není to až také drahé je to v zlave predtýým to stálo 14 eur , ale táto zlava platí len do nedele takže ked máš zaujem napíš mi

Ria_94

Ahoj. Keď chceš vyskúšať, mohla by som Ti ponúknuť z Biodermy prípravok z rady Sebium na mastnnú, problematickú pokožku. Je to krém na akné, 6x5ml, za 7eur (v lekárni by ťa to vyšlo na cca 15€)... a k tomu ako darček by som Ti ponúkla 10ml vyššie spomínanej mielárnej vody. Mne sa tá značka osvedčila, takže Ti ju odporúčam aj s možnosťou lacnejšieho zisku :) Keď tak, ozvi sa mi na mail Ria_94@azet.sk

pe84

ja som mala tiez nepeknu plet, velmi sa mi na nu osvedcilo pouzivat micelarnu pletovu vodu, perfektne vycisti pory a tie sa potom nazapaluju, su rozne znacky, roznej ceny, dobra je napr. bioderma, ale je drahsia, potom napr. Corine de farme - dostat v dmke, dobra cena asi 2-3 eura, teraz som nadsena zo zn. Mixa, stoji okolo 4 eur a mam po nej krasnu plet, skus tu, alebo mozes aj inu ale micelarnu vodu, uvidis, ze pomoze