Neviem čo s tym :( ... Už som to tu tuším raz písala, ide o to, že som dávnejšie spoznala chalana, spontánne a zažila som s ním skvely večer , obaja sme cítili , že to medzi nami "iskrí" aj sme si to povedali, bola pusa.. Ale bolo to také fajn, ze si to neviem vymazať z hlavy.. A bola som si istá, že to bude pokračovat. Ale od vtedy si len píšeme (uz dlhú dobu) , sem tam zavoláme, sladké rečičky, toto hento, ale ked pride na to aby sme sa stretli , tak sa maximalne vyhyba odpovedi! ! ! Ja to nechapem a strašne ma to zožiera , ach ... Keby to bol nejaký kus idiota, tak to neriešim, ale tohto sa mi proste... nechce len tak vzdať . Nejaká normálna reakcia , čo to môže znamenat?
(Ne)typicky chalan?
to nebola reakcia konkretne na teba, tak sa ty ukludni, nenapisala si ani vek ak nie som slepy, pravdepodobne si si to az moc vyfantazirovala, keby je z teba namako vyzeralo by to asi inak nemyslis ? nemusi ma hned inu len mu asi doslo ze z teba nie je paf
tí, čo pišete ze ma frajerku , precitaje si môj komentar 11:38 , nemá frajerku, viem to uz eln z toho ze som s nim v kontakte kazdy den dost dlho, a také niečo by mi neuniklo:) ...
satanas - čo keby som tebe radšej kúpila nejaky nahradný mozog, lebo ako vidím tak pôvodný ti asi nepracuje. Ja tu nič nedávam o tom ze ake su chlapi svine, ja som len napisala problem, tak KLIDEK.
presne..pravdepodobne, budes len jedna z mnohych..alebo ma frajerku
Raz dávno som si tak pozistovala od niektorych ludí, co ho poznajú a bolo mi povedané , že nemá nejake extra skusenosti so vztahmi , a ze si ho aninevedia predstavit vo vztahu, a nech som akokolvek naivná nejak mi nejde do hlavy , ze by mal aj iné, ktorym by to hovoril o_O
presne my sme hrozni prasiaci, nevravim keby ste baby vypocitave, pindate na vsetko a chcete nas stale kontrolovat a obmedzovat ale nic z toho vobec nerobite a my sa chovame takto...nejde mi to do hlavy...skus si kupit psa a vibrator to ti zcasti tu zgerbu chalansku nahradi
Namotavky, asi ma aj ďalšie. Neverila by si akí su chalani falošné egoistické svine.
nemôžeš každému chlapovi veriť pekné rečičky. Je to niekedy ťažké, sa tým nenechať obalamutiť. A je tiež niekedy ťažké uveriť, že niektorí ľudia sú schopní sa takto zahrávať s inými.
Keď som bola o dosť mladšia, zažila som takého. A v mojej naivnej hlúposti a dôvere v dobro iných, som mu tie reči verila. Teraz to spätne nechápem :)
Nehovorím, aby si bola podozrievavá. Ale na správaní toho chalana niečo nesedí, a jeho správanie voči tebe nie je fér. Na jednej strane si ťa namotáva a na druhej nepustí ďalej. Nechcela by som chlapa, čo má len plno rečí a nič z toho nevie vložiť do skutkov,a zahráva sa s mojimi citmi. Taký si človeka neváži.
Spýtaj sa ho rovno o čo mu ide. Ak sa bude naďalej vyhýbať odpovedi alebo zodpovednosti, tak určite nie je taký úžasný, ako sa ti javil.
Vieš, potom môžeš nadávať len sama na seba, keď sa budeš pre neho donekonečna trápiť.