Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VS - magister v zahraničí

Maoam

nenapisala si ani len krajinu, o ktorej uvazujes, to je zaklad

idealne je sa beztak spojit via e-mail alebo telefon s konkretnou vysokou skolou alebo univerzitou, ktoru mas v danej krajine vyhliadnutu a napisat ci zavolat im a informovat sa, pretoze medzi jednotlivymi skolami a odbormi byvaju niekedy dost velke rozdiely, niekde mas povinne prakticke semestre uz vramci Bc. studia a na SVK si ich iste neabsolvovala (pochybujem teda) a mnohe ine veci

takze kontaktuj studijne oddelenie KONKRETNEJ VS a pytaj sa na odbor, ktory chces na tej skole ako cudzinka studovat

potom ti budu moct oni dat adekvatnu odpovedat, takto je to len tipovanie, hadanie a halabala odpoved a vobec to nemusi sediet a realita bude uplne ina

Filipova

To nie je pravda, že UK nie je uznavana celosvetovo, samozrejme, zalezi kde a aka fakulta. Ale mam skusenost, ze Fakulta managementu, diplomovka pisana v anglictine a titul bol uznany v Kanade aj USA.

YVCephei

kabel, isla by som tam z blavy komenskeho univerzita, ta nieje uznavana celosvetovo preto by som chcela pokracovat v zahranici, a samozrejme nemyslím tak ze bc vystudovaný napr. historia a pokracovanie mgr. matematika ved to by bola glupost

kabel

podla mna to zavisi vylucne od prijimajucej zahranicnej skoly, ci ti nieco uzna, alebo nie...a zavisi aj, z akej skoly ides :-D z takeho Trencina ti asi neuznaju nic, to by som sa divila, kebyze ano