Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam robotu už dalej nevládzem

Príspevok v téme: Nemam robotu už dalej nevládzem
biednažena

ludia mam stsrašne stresy. neviete o nejakej robote na SR kde zoberu alebo niečo v anglicku?... lebo ja si už od januara neviem najst robotu, mala som len absolvetsku prax tá mi končí a vkuse hladam, posielam vkue cez profesiu niekam ziadosti ale neodpíšu, tu v mestecku kde som Veľký krtiš to je na hovno to len po znamostiach sa musím doprosovať ludom ale tiež nic nevedia dohodiť lebo tu všetko zatvaraju, pýtam sa ci niekto o niecom nevie, už dakedy otras ale neviem nič najst. bola som aj v blave hladat ale do priemyselneho parku tiez nechceli prijat v meste ak daco bolo nechceli lebo nemám prax alebo ponukli minimálny a z toho v BLave dam vacsinu na nájom, no som zufala...a už neviem co budem robiť, asi sa zrútim alebo čo. mojho otca prepustia a ja už mám 21, mám strednu pedagogicku, ano viem ze mam sprostu školu, viem že treba technicke len študovať ale ja som nikdy nevedela matiku ani dake pocitacove mega schopnosti. viem anglicky stredne preto aspon abglicko keby som vedela zvládnut, nemám kde nadobundut prax lebo ma bez praxe apardoxne nikam nechcu...

jojojoj

ja som tiez dlho hladala nakoniec som zacala robit v rakusku. staram sa o chorych starych ludi. je to dva tyzdne nonstop a dva tyzdne volno. ak natrafis na dobru rodinu tak je to celkom fajn.

izotop

Biednazena,

nic si z toho nerob. Tu na Slovensku mame hadam najvyssi pocet vystudovanych zien s VS na socialnu pracu na svete, takze podla toho by tu mal byt socialny raj. Tak sa nestresuj.

*Nancy*

Vsak oni zacnu tocit o praxi, platoch atd, atd. ale svojich ludi zamestnat vedia a neznamych odpinkaju ako pinpongove lopticky. Aj ta znama sa zamestnala vdaka svojej tete a myslis, ze mala prax? :) Bola len pol roka po skole.

biednažena

nancy... JE TO NA KKT škola... chodila som po týchto inšituciach a kadetake..nechcu nikhoo naviac vsade zacnu točiť o tom že nemaju ani na ich platy.. zoberu max na absolventsku prax.. bola som aj v cestovkách ,škole kadetade... v kulturnom, na obecnom ...

till23 - ved jedine ...

Madeleine . to znie skvelo, tak ružovo..aspon kusok,,,

Madeleine182

Pozri, ja ti mozem odporucit to, co som pred rokom urobila ja. Kupila som si letenku do Anglicka, isla som do agentury Student Agency, tam mi vybavili ubytovanie a pracu v Londyne a odisla som. Ano, agenture musis zaplatit, ale ja som v Anglicku nikoho nemala, nevedela som, ako to tam chodi a preto som to vyriesila takto. Ako som vravela, bolo to pred rokom a doteraz som to neolutovala. Odvtedy som si nasla sama uz aj lepsie ubytko, aj lepsiu pracu. Chystam sa tu zacat studovat na univerzite a je mi fajn. :)

till23

Ahoj, no to mas podobne trosku ako ja, aj ked ja uz nejaku tu prax v mojej profesii mam, no nie je to ziadna slava, ja som doma uz asi 4 mesiac a mam pocit, ze zacnem uz lozit aj po stene, co ma to nebavi byt doma. Vkuse volam, posielam, tiez nic , je to bieda na SK najst nieco schopne. Obdivujem ludi co robia svoju vysnivanu pracu. Skus si aspon na nejaku dobu zohnat nieco v zahranici, ziskas aspon aku taku prax a tiez lepsie zarobis. Potom sa ti mozno rozsiria obzory :)

*Nancy*

So svojou skolou by si sa mohla uplatnit v skolke alebo niekde v centre volneho casu, ci centre pre deti, takze az tak blba skola to nieje. Poznam jednu co ma tu istu skolu ako ty a robi v jasliach, ale je pravda, ze musis mat znamosti, to hej, na svk je to tak.