Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa naucit niekoho milovat?

Anjelik154

Ja sa pytam, da sa naucit milovat niekoho do koho ste sa v minulosti zalubili, ale nestihlo do prerast do hlbokej lasky ked vam ten clovek ublizil, klamal a vy mu to dodnes neviete odpustit a zabudnut? Citite ze ho mate rady, ale nedokazete sa mu otvorit a milovat ho, nedokazete na nom vidiet pozitiva, hladate negativa, da sa toto zmenit? Cim viac sa snazim milovat tym viac mi to nejde:(

WildWind

mam to uplne rovnako ako ty..tiez poznam osobu, s ktorou si viem predstavit zivot, ta osoba dokonca miluje mna, je to moj byvaly, akurat ja, nech chcem akokolvek velmi, nejde to, nie je to uz vzajomne a to ma velmi mrzi lebo je to uzasny clovek..ale srdcu neviem rozkazat.. :(

jedulka

jalenja... tak s ním ukonči styk na 14 dní,žádný telefonát,sms,ani email,prostě nic a uvidíš jestli to budeš vidět stejně.14 dní není tak dlouhá doba,vzhledem k tomu na co všechno za tu dobu přijdeš.....

beacon

Podla mna kazdy vie milobat tak sa uz narodime ale nie kazdeho vieme iba toho kto sa nam paci.kto sa nepaci toho nevieme milovat.

LILIII

Naucit milovat ? Nie ,neda . Ak niekto nevie milovat je podla mna az moc zamilovany sam do seba ...... ono ma to i vyhodu a teda ,ak sa znenavidis nemusis sa rozvadzat :D

jalenja

spoznala som uzasneho cloveka, viem si s nim predstavit buducnost, mam ho velmi rada, len srdce mi neskace tak ako ma

jedulka

...nerozumím přesně o co ti jde a nebo o koho,ale hledám na těch druhých ty lepší stránky.Někdy tě to může velmi překvapit ... Když je nenajdeš těžko ho milovat, proč? a za co?

kuki-kuki

milovat sa urcite da naucit len neviem ci konkretneho cloveka. ale mozno aj to sa da. ked budes vytrvala. ale zamilovat sa, to je uz nieco ine, to je spontanne. neda sa to na povel.