Dobrý deň,
sme s priateľom zasnúbení, ideme sa brať, akurát zatiaľ (ne)máme kde bývať. Priateľ býva s rodičmi vo veľkom rodinnom dome, kde toto leto pristavili podkrovie, s osobitným vchodom, kúpeľňou, kuchyňou - celé bývanie. Jemu by sa páčilo, keby sme bývali tam. No mám z toho obavy. Je to síce osobitné bývanie, ale vždy je to pod jednou strechou so svkokrovcami. Ešte prednedávnom som mu povedala, že ani náhodou nebudem bývať so svokrou, ale on ma presviedča, že veď predsa nebudeme platiť za nejaký byt, keď máme kde výhodne bývať.
Ja sa tam však cítim ako hosť, ničím som tam neprispela,ani finančne, ani inak, je to ich majetok, a bojím sa, že nebudeme mať súkromie.
Máte s tým skúsenosti? Poraďte mi prosím.
Bývanie u svokrovcov - osobitny vchod
tebe je vlastne blbé, že to podkrovie postavili svokrovci a že bez toho aby si tam dala čo i len cent sa tam teraz nasťahuješ, že? pozri, ak s tým oni nemajú problém a vychádzate si, nevidím v tom problém ..sama vravíš, že si so svokrovcami rozumieš, že sú v pohode a teda tým pádom snáď vám alebo tebe nebudú v budúcnosti vyhadzovať na oči, že to postavili ONI ....
Nie som tehotná, no a keď budem, tak nepôjdem k svokre, ale k mojej mame aj tak :)
Mne vadí hlavne to, že nič tam nebude moje. Alebo mám nejak zaplatiť manželovi, že uňho budem bývať?
u nas je to podobne, priatel sa nastahoval k nam, tiez mame cele poschodie pre seba, zatial sa nestazuje :)
na začiatku by ste si mali na seba zvykať a vytvárať domov a šťastie sami, vydávaj sa len do svojho, teda bývajte vo vlastnom, tam si možeš dupnúť. Si tehotná? lebo to mení situáciu.
Su fajn, ale nie je to moja mama. Hoci osobne by som nebyvala ani s nasimi, ved som uz dospela, nepotrebujem dozor rodicov :/
zalezi, aki su.. osobne by som vsak nebyvala so svokrovcami v blizkosti par km a nie ze pod 1 strechou. ale vyskusat mozes :D