Chcem sa spytat aky mate nazor na jej uzivanie, ste pre alebo proti,nema to pri dlhsom uzivani prilis nepriaznive ucinky na zenske telo?
Aký názor máte na užívanie HAK?
suhlasim s vami "matka"
Dievčatá mám 31 rokov a HAK som nikdy neužívala,pleť mám aj bez toho v poriadku, na vlasy sa nesťažujem,ale to nieje len o vzhľade, vy si asi stále neuvedomujete ake je to svinstvo a že bez HAK sa dá úplne normálne fungovať.Ja viem,že to teraz beriete ako hlúpe názory nejakej tetky ale buďte si isté, že po pár rokoch sa to ukáže na vašom zdraví-pečeň,obličky,krv.tlak,cievy,žalúdok...
dievcata neziaduce ucinky sa prejavia neskor...takze to zvazte pre vlastne zdravie
Ake mate skusenosti s Mercilonom??
no ja tiez beriem Hak,nemam ziadne vedlajsie ucinky, v podstate som s nou spokojna, ale presne to ako povedala deina 177,krmit sa nejakymi tabletkami, vazne uvazujem nad tym ze s tym skoncim.....
No neviem, krmiť sa každý deň tabletkami ....
nani....aj ja mám jeanine a tiež som veľmi spokojná...presne ako si povedala napravila sa pleť a nepribrala som ani štipku:)
xa: mam jeanine a som s nou starsne spokojna...veeelmi...uplne mi sadla :)
nani, a akú máš HAK - značku?
lea:no dikes..tak asik budem oddneska cikat do flasky, aby sa to vsetko nahodou nedostalo do pitnej vody...v tej vode je uz tolko svinstiev, ze myslim si, ze toto je to najmensie...ako vazne...ja si myslim, ze HAK ma svoje pre a svoje proti..kto chce da si predpisat HAK a kto nie tak ie..aj tak si ten dotycny spravi to, co uzna za vhodne.mne HAK velmi sadla..nemam ziadne vedlajsie ucinky a nepribrala som ani gram a zlepsila sa mi plet aj vlasy :)