Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlivost ma raz znici...

Príspevok v téme: Ziarlivost ma raz znici...
sklamanaa

ani neviem kde mam zacat, nemam sa komu vyrozpravat a som na pokraji zrutenia...
som velmi ziarliva vobec to neviem kontrolovat,ziarlim na kazdu zenu ktoru spomenie moj priatel, teda uz sama neviem ci sme spolu stale sa hadame.

jeho minulost je dost bohata co sa tyka vztahov a ja mu nedokazem doverovat. vsimla som si strartsie komentare k fotkam nejakych bab na socialnej sieti a mna to vytocilo do nepricetnosti. on to odignoroval a isiel spat.

povedala som mu necj mi da heslo ked nema co skrivat povedal ze nie a opät to neriesil. deje sa to uz mesiace on mi sluboval ze nema nikoho ze si vsetko domyslam ... ale podla mna ked niekto nema co skyrvat nema problem dat heslo.

nasledne po hadkach sa mu "vyhrazam " rozchodom a stale ma nejako ututla , teraz ma zdravotne problemi a ja neviem co mam robit je mi ho aj luto, aj som priserne nastvana.

neviem ci je to normalne ze ma dokaze vytocit komentar spred 3 rokov..

neviem ci to mam definitivne ukoncit lebo viem ze je to aspon umna prava laska taka na cely zivot nikoho uz viacej lubit nebudem...

Blondula

ziarlivost ta uz uplne pohltila ! ...ale zaujimave je,ze poznam pripady,kde tiez vo vztahu vladla obrovska ziarlivost,ktora skoncila rozchodom a po najdeni si noveho partnera to uplne pominulo :D

pandorica

Musíš pochopiť, že žiarlivosť je úplne zbytočná.Pretože, ak ti bude chcieť byť neverný, tak bude, bez ohľadu na to ako ho budeš strážiť a kontrolovať.A čím viac budeš na neho tou žiarlivosťou tlačiť, tým viac bude mať on pocit, že ho obmedzuješ a bude sa snažiť uvoľniť ten tlak.Je to hnusný bludný kruh, z ktorého najpravdepodobnejšie utečie on.

Dadula56

"... ale podla mna ked niekto nema co skyrvat nema problem dat heslo." toto tu je pripad uplne zvrateneho uvazovania, tuzba vlastnit toho druheho, uplne pomylena predstava, co to vlastne vztah drzi pokope. Obojok a kratke voditko to nie je, ale inak to nevies.
Z toho tonu, ktorym to je napisane pochybujem, ze si skutocne uvedomujes, ze to nie je normalne, skor len chces nejake uistenie, ze sa spravas racionalne a spravne. Reakcia niektorych ludi na to, ze su nepravom podozrievany z niecoho, co sa nestalo, moze byt aj taka, ze sa teda toho dopustia...ved ked je podla teba neverny, tak si to on v sebe urovna tak, ze naozaj neverny bude, nech nie je sustavne niceny zbytocne. Aj nad tym sa zamysli.
A navstiv psychologa. Sama sa zmenit nedokazes.

lilyiankaa

k tomu heslu na sociálnu sieť ..ak by ma o to požiadal môj priateľ, heslo by som mu nedala .... keď sem tam sedí vedľa mňa, tak vidí, čo si tam pozerám, resp s kým si píšem, tak nevidím dôvod,aby mi tam snoril ..to by bol u mňa začiatok konca ..... nepáčilo by sa mi, keby mi neveril..... u teba je to už naozaj choré, mala by si vyhľadať pomoc odborníka ..a píšeš, že teraz na tom nie je zdravotne v poriadku ..čo tak sa vykašľať na žiarlivosť, byť milá, dobrá a usmievavá partnerka, ktorá ho psychicky podporuje a nerobí mu scény pre nič?? zamysli sa nad tým

TinaM

No pre mna je zahadou, ze ty riesis, ci to mas ukoncit. V tychto pripadoch je to vacsinou ten druhy, co to riesi. Ak by ma moj priatel poziadal o heslo do soc. siete a mal by na to nejaky objektivny dovod (teraz mi zrovna ziadny nenapada...ja neviem, chcel by si pocas mojej nepritomnosti poslat jablcko v nejakej farmarskej hre alebo co...) tak by som mu ho dala. AK by si ho ale vypytal po tom, co na mna bezdovodne ziape kvoli komentaru z pred 3 rokov, ani ja by som mu ho nedala..v ziadnom pripade. On mi neveri, tak ani on si nezasluzi moju doveru, ze to heslo nezneuzije. Hotovo.
Ziarlivost je strasna, pre obe strany. Zacni to naozaj nejako riesit. Neviem, ci sa da zachranit este tvoj sucasny stav, ale urcite ti to do buducna pomoze.

Fleur-de-lis

to je asi naozaj kombinácia sebectva, nízkeho sebavedomia, veľkej hrdosti a možno nedôvere k mužom celkovo.
Zatiaľ to neukonč, vyhľadaj psychológa a skús terapiu. V rádiovej psych. poradni hovorili, že takáto žiarlivosť nemá veľkú šancu bez pomoci odborníka.
Žiarlivosť zničí vzťah, to vieš.
Nečakaj dlho, choď k psychológovi.
Držím prsty.

dpk1

Mam pre teba aktualizovany oznam: ziarlivost ta uz znicila. Ziarlivost a nevyrovnanost so seba.

Si egoista a sebec. Toto uvedomenie by ti mohlo pomoct.