Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jedálniček podľa Jozef Milke

luccy89

Winki

Jozef ti navrhne normalnu stravu, ziadne rychle zazraky a ano norbi update

Flasch

Ja mam od neho jedalnicek, tiez som dlho uvazovala, ci sa mu ozvat alebo nie, ale ked som vidla kamosku ako sa meni - chudne, povedala, ze ma stravu od Jozka, tak som nevahala. Isla som od februara do juna podla jedalnicka, samozrejme dost casto prehresky :-) ale postava sa mi zmenila velmi viditelne. Potom statnice, dovolenka, som to flakala, nejedla som, ale nepribrala som na vahe vobec ale citila som sa horsie v obleceni a celkovo mi bolo tak nanic, taka tazka som sa citila, no mozno to bolo len v hlave :-) teraz som zase ok :-) od septembra sa zase riadim podla neho, ale bez cvicenia, lebo som po operacii a citim sa ok..no pohyb mi velmi chyba :-)
Takze ja nemozem na jedalnicek od neho povedat nic zle,..... a ked niektoru potravinu uz po case nemozem ani vidiet, tak ju nahradim na chvilu niecim inym :-)

winki

Zapoj zdravý rozum, porozhliadni sa po dobrých a pravdivých zdrojoch, vyselektuj si informácie a riaď sa hlavne rozumom a svojím telom a ver, že si zostavíš jedálniček lepší ako ten jeho. Je to celé hovadina a ešte raz hovadina.
Tieto jedálničky a diety a aj celý Norbi update je len pre lenivých a zaslepených ľudí, ktorý veria prvej najjednoduchšej infoške a pritom pri troche pátrania a čítania si to vie každý normálny človek vydedukovať. Čo jesť, ako jesť, kedy jesť a prečo jesť.