Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Asi k sebe priťahujem submisívnych mužov, čo s tým?

Príspevok v téme: Asi k sebe priťahujem submisívnych mužov, čo s tým?
marina2552

do svojho zivota pritahujem len mužov ktorí skáču ako ja pískam:/ ... sú úplne submisívni...pričom k nim vôbec nie som taká,že by som im rozkazovala,vždy sa pýtam na to čo chcú oni,a ako to chcú oni.Nerozkazujem.Problém je v tom,že po istej dobe ma ten muž prestane priťahovať sexuálne ... úplne v mojich očiach stratí čaro silného muža...Už sa mi to stalo viac krát,nechápem v čom je problém?prečo si vyberám len takých mužov?:/

marina2552

myslím že šťastná a vyrovnaná som ... Mám rada svoj spôsob života aj bez chlapa po svojom boku.Nikdy som pred chlapom/ kvôli chlapovi nestratila svoju hrdosť,neukázala mu svoju slabosť,svoje zraniteľné miesta,aj ked zraniteľná som.
No je to začarovaný kruh,submisívny chlap ma po čase prestane priťahovať ako chlap(naďalej mi na nom však záleží a mám ho ako človeka rada),no na druhej strane ak chlap robí opakovane niečo čo sa mi nepáči,správa sa ako "debil" aj napriek tomu že vie že mi to vadí, tak okamžite sa u mna spustí niečo ako ochranný mechanizmus a pomaly u mňa klesá ako osobnosť,ako charakter...

degel

iba hádam, možno sa mýlim. si nešťastná vo vzťahoch, potom keď vzťah skončí si nešťastná ešte viac. Príde dobrý chlapec a ty sa zaláskuješ, neriešiš jeho pozíciu. Keď to prvotné čaro opadne už Ti ostane len dobrý chlapec a nie chlap. Mala by si byť spokojná zo sebou, šťastná vyrovnaná a sebavedomá, taká by si mala vstupovať do vzťahu, ak chceš mať šťastného, vyrovnaného a sebavedomého muža. Submisívny chlap totiž nevydrží dlho dobíjať ženu. Nevravím, aby si vravela každému nie. Oni zato nemôžu. Alebo možno si naozaj trochu "drsnejšia" a neuvedomuješ si to, možno tak len pôsobíš. Cíti sa tvoj priateľ, že je menejcenný pri tebe? alebo že mu rozkazuješ? pýtala si sa ich na to?