Dobrý deň.
Som úplná nula, nedokážem nič spraviť, v ničom sa mi nedarí, nemám o nič záujem. Cítim sa absolútne neschopná a nemožná a to nieje len chvíľkový stav, ale už od malička mi nikdy nič nešlo, vždy všetko pokazím. Keď som bola mladšia, ešte tak pred dvomi rokmi som mala záujem o školu, rodinu, kamarátov. Teraz však strácam všetko, nemám žiadne hodnoty, zásady ani zábrany, na ničom mi nezáleží, niesom už ničomu oddaná. Neviem si to vysvetliť, som ako chodiaca mŕtvola, bez života. Často rozmýšľam nad tým, že prečo som tu. Necítim v živote žiadne naplnenie. Čo sa to so mnou deje? Neustále ma prenasledujú negatívne myšlienky, neviem sa na nič sústrediť. V škole mám zlé známky, nezvládam ju vôbec, cítim sa tam zdeprimovaná. Je to neskutočne zlý pocit keď ste najhlúpejšia/ší v triede. Keď sa cítite tupý/á jak poleno. Učím sa na niečo celý deň a výsledok je päťka, štvorka, keď sa podarí aj trojka. Strácam kamarátov, už pre nikoho nič neznamenám. Posledná chudera som. Premáham sa zakaždým byť lepšou osobou, ale nejde to. Tak neskutočne by som chcela zažiť ten pocit aspoň malého obdivu u druhýh :( aspoň raz v živote..
Čo mám so sebou robiť?
keby niečo moj mail moccacino@azet.sk, to som ja, lavines
ako som už písala v popise, že mi nič nejde, ako nájdu sa aj svetlejšie veci, ale stále nedokážem sa prijať taká aká som a uzatváram sa do seba, bojujem sama zo sebou. Ale áno, spravila som veľa vecí, za ktoré sa hanbím a ľudia ma už aj tak vnímajú, ako nič, vzduch, troska.
ja viem že musím zmeniť postoj k životu ale ako? Chcem byž šťastná sama zo sebou, chcem byť spokojná ale nejde to, neviem sa so sebou vyrovnať