Strasne problemy s mocenim... :(

Príspevok v téme: Strasne problemy s mocenim... :(
wifon

Zdravim vas vsetkych!
Mam neuveritelne problemy s mocenim.Chodim na WC tak kazdu hodku (co je podla mojho nazoru vela, nie?)A navyse casto krat tam presedim tak dve, tri minuty kym zo mna nieco vypadne :( Dost mi to zhorsuje zivot najma ked si idem niekde sadnut s priatelkou, preto aj nerad chodievam niekam von a mrzi ma to, hlavne kvoli nej :'( Mam 22 a netusim co by to asi tak mohlo byt (na prostatu som mlady nie? :() Najlepsie by bolo asi vyhladat pomoc vsak?Ak mate nejake skusenosti budem rad...
mjr...;)

ccc

ináč tie kamene nemusia bolieť, neviem prečo,mala som pocit, že si písal o bolesti pri močení..ale nepísal,takže tú koliku beriem späť.
v každom prípade choď za urológom

ccc

neviem, mne urologický čaj pomáha pri slabšej infekcii...keby si mal koliku z ľadvinových kameňov, tak by si mal také bolesti..že by si bol už dávno na pohotovosti, lebo by si to nevydržal.

-medik

mozu to byt mocove kamene. urologicke caje privelmi nepomahaju. odporucil by som navstevu tvojho praktickeho lekara, ktory ta moze poslat na dalsie vysetrenie.

aljoska

Najlepšie by bolo ist za urologom na vyšetrenie.A skus medzitým nejaké čaje,zo zlatobyle alebo vrbovky.Kúpiš ich v lekárni.