Ahojte,mám strasný problem a neviem ako sa snim vyrovnat...je to skor v mojej hlave pretoze ked som zacinala so svojim priatelom tak bol zadaný,nechcela som im rozbíjat vztah tak som sa mu vyhíbala ako sa dalo,no asi po 4 mesiacoch som sa zalubila a uz to dalej neslo,od zaciatku mi tvrdil ze snou nechce byt a ze chce byt somnou,atd... byvala som sama s dcerkou a tak sa asi po 5 mesiacoch snou rozisiel (presne v den mojich narodeninín) a nastahoval sa kumne...no po 2 dnoch si znicoho nic pobalil veci a vratil sa knej stym,ze nedokaze zabudnut,tak som sa nanho vykaslala a znova zacal vypisovat sms,volat,pisat maily,...ze ma miluje a chce byt somnou ale kvoli jeho rodicom sa snou rozist nemoze pretoze u nich "skoncí"...respektovala som to...no znova sa od nej odstahoval a je doteraz somnou,zijeme spolu...ja on a moja 3rocna dcerka...lenze to ako somnou zamietol asi 3 pocas pol roka namne zanechalo také stopy,s ktorymi sa uz sama vyrovnat nedokazem...kazdy den od rána myslim nato,co ak je snou v kontakte,co ak jej zase slubuje ze sa knej vrati,co ak sa stretavaju...a podobne veci... dokonca sa mi o nej aj sniva castokrat :( bojim sa ze to ako klamal jej vtedy teraz robi mne .( poradte mi ako sa stou uzkostou a depresiou stejto veci mam vyrovnat,co mam robit ? :( dakujem
Strach, že sa k nej vráti
Alebo si dohodnite jasne pravidla, tyzden bude vzdy s tebou a tyzden s nou. Ty o neho neprides, on bude spokojny lebo bude vas mat obe a ta jeho skoro byvala je asi podobny typ ako ty
On sa k nej vrátil už tri krát a vždy zas došiel za tebou? Ako nehnevaj sa, nemáte sebaúctu ani ty, ani tá jeho takmer bývalá
keby ta skutocne miloval a k byvalej by nic necitil, tak sa nezbali neviem kolko raz a nejde za nou.....
Vobec ti nevadi, ze na striedacku spaval s tebou aj s nou? Trosku ucty k tebe samej by nezaskodilo...Samozrejme, ze mas pochybnosti a nedoverujes mu! To je normalne. Lenze mala si to s nim skoncit uz ten prvy raz, co to urobil. Ocividne nevedel, mozno doteraz nevie co chce...Kraviny typu - nemozem s nou skoncit, lebo moji rodicia by sa hnevali...ako prepac, kolko ma rokov? A je nesvojpravny? :D Snad nie, ale kona tak, ako keby mu zobrali volebne pravo...Uvedom si, ze takto sa nesprava dospely muz, respektive, nemal by sa spravat.
Nebolo to hned a ja som si ten odstup drzala ale sama vies podla mna ake to je ked sa clovek zamiluje...urobila som chybu a velku ale milujem ho,co mam robit...
Nikdy nevieš...v týchto veciach si človek nemôže byť nikdy 100% istý.
Skôr si myslím, že bude pre teba lepšie ísť od neho, lebo ja osobne mám dojem, že s ním už nikdy nebudeš šťastná a budeš sa len trápiť a tým pádom, ani váš vzťah nenadobudne taký rozmer, aký by si si priala. Či chceš či nie tvoje myšlienky prenášaš aj do vzťahu, aj keď to nevnímaš.
trvá to už priliš dlho,myslim tie depky a yle myslienky...ja viem ze som sa zle rozhodla ale srdcu nerozkaze nikto :( myslis,ze ked sa tvari,že je somnou stastny a vsetko nam klape ze to urobi?
Dakujem za reakciu,no musim si priznat,že on ju predomnou nespomína ani nic podozrivé ale to ako mi ublížil asi 3x za kratky cas vomne zanechalo neistotu a strach... uz je snou rozideny asi 6 mesiacov a fakt je kumne milý,ale niekedy na mna dolahne depresia a tá ukrutná bolest ktoru mi sposoboval a bojim sa toho ze sa to zopakuje... viem,a priznam si ze to nieje somnou v poriadku ale neviem sa stym sama pobit :(((