Neznašam svoju tvár, mám mindráky lebo ešte stále mam sprosté akné..

Príspevok v téme: Neznašam svoju tvár, mám mindráky lebo ešte stále mam sprosté akné..
SELENA.k.

ludiááááááááááááá ja už neviem ja som už na dne so sebavedomím. naozaj neexistuje nič čo by ma zbavilo akne ? mam 21 a ešte mam vyrážky... už to nie je take strašne ako v 17 ale stále je ich dosť a pred menštruáciou kopec :( neviem citim sa hrozne ked sa nenamaloujem tak sa ma všetci pýtaju ci som chorá alebo co, ze prosto vyzerám zle a ked sa namalujem tak ma zase nespoznavaju a hovoria že som pekne divča. Ale mna to nebaví to je hrozne taká dvojsečný výzor proste...keby som nemala aspon to akné.. už som dakedy davnejšie brala aj to roocutane aj mi to vtedy preliecilo ale teraz mi to už doktorka nemoze dat lebo ževraj na to už take silné akné nemám..ale ja by som brala hocičo aby som už konecne mala čistu tvár ako niektore dievčata ked ich vidím ake su pekné niektoré :/ krásne tváre ako bábiky plné pery a čistá pleť :( priroda je strašne nefér..

vale456

Ahojte aj ja mam problem s akne ale momentalne sa mi pomalicky dari bojovat s nim...:) Mam 24 r a s akne som nikdy predtym taky problem nemala..obcas vyraska inak nic..zacalo to az pred necelym rokom.kedy sa mi vyhodili vyrasky na takych miestach kde som ich nikdy predtym nemala.. Lica az pri vlasoch, tesne okolo pier a rozmnozili sa mi az na celu bradu,celo nad perami, a najviac lave lico.. Cierne bodky boli hadam vsade a ani nwm ako a preco odrazu toto.. Nepouzivala som predtym make up iba korektory no od tej doby som bez make upu von nesla! Problem bol ze na tom mieste kde sa mi hojila vyraska ani nestihla zmiznut presne na tom mieste vznikla dalsia..pred par dnami mi povedala nieco o tom moja sestra a fakt to zabera...ona mala vzdy problem s akne ale uz druhy rok ma krasnu cistu plet bez vyrasok a ako?

Tieto rady jej pomohlia pomahaju aj mne:

Nikdy si neumyvajte tvar teplou vodou vzdy studenou! V teplej sa vam pory zvacsia a tym hrozia vyrasky ja som tak robila a viem ze to bolo zle.

Ja pouzivam na cistenie pleti mydlo dave specialne na tvar...dva krat do dna vyrasky mi to pekne vysusi..ak vidim ze moja tvar je dehydrovana natriem si ju obycajnym nivea kremom hlavne ak idem spat..

Casto si menim obliecky

treba pit vela vody :)

Mne to mydlo pomaha aj sestre nwm ako vam :) ja mam zmiesany typ pleti sestra zas ma mastnu plet..

mmoninka

Ahoj,mne zasa na akne velmi pomohol chemicky peeling. Bola som na tom pred tromi rokmi a odvtedy tento problem nemam. Snazim sa dodrziavat pitny rezim - pijem vela vody a nesladenych cajov, a na tvar si davam kremy od mojej dermatologicky, ktore su presne na moj typ pleti a nie su to ziadne drahotinky.
Okrem toho teraz sa da akne zevraj odstranit aj roznymi laserami...

Misickaa4

Ahoj, akné to je široký pojem, vieš..v prvom rade- zameraj sa na kt. častiach tváre to akné je..napr. čelo - problém s hrubým črevom. chcem tým povedať, že za tým môžu byť- trávenie , hormóny, ale aj rôzne baktérie.
Určite je pekné, ak použiješ rôzne kozmetické prípravky- ale akné treba riešiť najmä zvnútra, kozmetické prípravky len ako pomôcka.
pi veľa vody, skús zinok, papaj viac ovocia a zeleniny,byť tebou by som užívala aj vlákninu, vitamín E,C, prosím ťa zineryt a tomu podobné ani neskúšaj-viem o čom hovorím. pasovala som sa s akné dlho, ale pomohla mi jedine liečba od pani Mudr. Albertovej.

smajlik459

ahoj, ja som mala tiež hrozné problémy ešte v 25tke a nakoniec som mala alergiu na lieskové oriešky a to som papala aj čokoládu s orieškami aj samotné - ved sú zdravé pre omega mastné kyseliny (hmm..) Zistila mi to alergologička a mám odskúšané, že ak zjem tak sa vyhádžem takže skús prosím otestovať potravinové alergie...

výborná

ak máš problémy z kožou,je to spojené zo žalúdočným traktom,nemáš tam niečo v poriadku,ak ti nerobili rozbor krvi,tak vyskúšaj zázračnú aloe vera,ako sa umývame z vonku ,tak sa máme umývať aj z vnútra-vieš aké škodliviny konzumuješ a tvoj organizmus si ťažko sám poradí,potrebuješ pomoc,ale musíš aj v to veriť že sa to dá,a budeš kočka, poradíme-,vyskúšaš a potom sa môžeš tešiť zo života,ver tomu všetko sa dá,len treba chcieť.ALOE VERA je to pravé-info.*0914/247 776*

lilyiankaa

tbl555, áno môže byť, ale vravím bolo to tak hrozne dávno, že si to nepamätám .. ja som to prestala užívať kvôli tomu smradu, lebo som to vždy na noc musela nanášať a poduška mi z toho smrdela

tbl555

lilyiankaa, ten kentus je ichtamol. A v lekarni dostanes bez receptu pastu s nim, napr. Ichtoxyl, Pityol, ak budu velmi ochotne, tak ti to aj zarobia do kelimka.

[zruseny26]

skus ošetrujucu tyčinku alebo olejček s bio výťažkami z čajovníka a rozmarínu, užastne zaberá na akné a lieči

lilyiankaa

ja keď som bola mladšia, chodila som kožnej a tá mi dala taký riadny kentus na tvár .. prvé bola taká mentolová zarobená vodička a druhé bol taký biely krém alebo čo ..ale hrozne to smrdelo, ako spálené pneumatiky ..ale pomohlo!!! len bohužial neviem ako sa to volalo