Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už nechcem byť bez kamarátov!

Príspevok v téme: Už nechcem byť bez kamarátov!
withfriends

Ahojte. Ide o to že nemám kamarátov/tky a veľmi po nich túžim. Ked som bola menšia, vždy som nejaké kamarátky mala, od školky som mala najlepšiu kamarátku, v škole som mala dalšiu super kamošku, s ktorou som mohla ísť hocikedy von, prespávali sme u seba. Ale ako sme vyrástli, tak sme sa prestali stretávať. V 9. ročníku mi odišli 2 kamarátky, s dalšou som sa pohádala a nemala som sa už s kým baviť, a vtedy sa mi spolužiaci začali smiať, že sa s nikým nebavím, som furt ticho, hrám sa na mobile. Neznášala som ich! a nevšímala som si ich lebo by sa mi aj tak smiali. Bol to hrozný rok. Niekedy som plakala že tam už nechcem ísť a na konci roka som sa škole čo najviac vyhýbala, na konci roka som odišla o týždeň skôr a so spolužiakmi som sa nedošla ani rozlúčiť lebo som ich neznášala ani oni mňa. No a v tento rok som sa velmi zmenila kedže som sa s nikým nebavila, nerozprávala. A odvtedy som tichá. Teraz chodím 2. rok na strednú, mám 2 fajn spolužiačky ale nič viac, nechodíme ani von, iba v škole sa bavíme. Začala som sa aj venovať jednej aktivite lebo som dúfala že si najdem nejakú kamarátku ale nič. Ja už neviem čo mám robiť ale nechcem byť už sama! Chcem mať dobrú kamarátku, chodiť s ňou furt von a nie sedieť doma. Poradíte čo mám spraviť? Prosíííím :(
A keby sa tu našiel náhodou niekto taký ako ja, budem rada ak mi napíšete :) Mám 16 rokov a som z Ba.

phoe

Nezameriavaj sa tak na seba, okolo teba su ľudia, ktorí tiež hľadajú priateľov, tak sa bav proste s kazdym s kym sa baviť da, v tvojom veku je to ešte jednoduchšie, lebo máš okolo seba stale ľudí a možnosti nadväzovať kontakty. Na druhej strane všetci v puberte :) ja viem, no. Ale necakaj kým si niekto nájde za kamosku teba, buď iniciativna, mila, priateľská ku všetkým a snáď na niekoho normálneho narazis. Ale ľudí si nepustaj hneď k telu. Zdover sa s osobnými vecami len tomu, komu stopercentne veríš.

Nemesis

Bože...ako by som čítala kúsok zo svojho života. Aspoň nie som sama...mimochodom aj ja som z BA a mám 16 rokov. Ak chceš, hoď mi na seba nejaký kontakt, rada sa zoznámim s niekym, kto je na tom ako ja.

moccacino

:) nechci niaku kamarátku na silu, skús sa zamerať na niečo iné a nemyslieť stále len na to isté. Venuj sa sebe, rozvíjaj sa, nauč sa niečo nové, pracuj sa sebe, a nečakaj na nikoho !!!
stale makaj na sebe a kamaratky sami prídu :)

verca-82

ja som na základke v 9. triede a poviem ti aj ja som mala kamarádku ktorú by som za nič nevymenila .. bavili sme sa v 7-8 triede a predtym sme sa na seba ani nepozreli a to sme boli spolužiačky .. no a ona ma tak podrazila a všetkým tak veľa vecí na mňa nakotkodákala , nič pravda všetko lož ale mne to bolo jedno . potom čo sme sa pohadali sa vratila ku kamaradke ktoru mala isto radčej než mna lebo aj ked mi hovorila opak ja som ti na nej videla nebola osm blbá no a ta jej kamaradka mala chalana a ona mu povedal nech sa snou nebavi že jej pokazi život a tak si to u všetkých s prepáčením po*rala :D

mmmn

ja som mala na základke dobré kamarátky ale ako ma podrazili tak som sa im už nezdoverovala ani som s nimi nechodila von ani nič..a teraz na strednej som tiež druháčka a mám tam super kamošky ale tež s nimi nechodím von..cez letné prázdniny sme boli asi 2-3 krát spolu a to bolo všetko. Občas zo školy si vieme vyjsť ale aj to len občas lebo 3x do týždna máme 8 hodín a na druhý den máme vela učenia. Ale mne to ani nejako neprekáža že som doma :) Ak máš psa tak chodievaj s ním na prechádzky alebo napríklad chodte s babami do kina, sú aj rozne krúžky ale teraz to je všetko drahé

tlstoch joe

skus sa prihlasit na nejaky kruzok, ja som v tvojom veku mal tiez tento problem v skole. dost som sa izoloval, ale chodil som si aspon vonku zahrat futbal s kamaratmi z detstva. Alebo skus sportovat, to je skvele hobby...prihlas sa na volejbal alebo hadzanu