Ako slusne naznacit...

Príspevok v téme: Ako slusne naznacit...
Hokita

Ako slusne niekomu naznacit, ze nemam chut s nim stale komunikovat. Ide o to, ze mam znameho (nepozname sa dlho), je v pohode, rada s nim raz za cas pokecam, aj ked cim viac ho spoznavam, tym viac zistujem, ze mi vadi jeho povaha. Mam pocit, ze na mna nieco hra, neverim mu, ale inak je to dobry chlap. Skor ide o to, ze ma neustale kontaktuje na fb. Velmi mi to prekaza, uz som skusala byt aj neprijemna, odpisovala som len holou vetou. Nic nezabera, vobec mu to nedochadza a to o sebe tvrdi, ze je velmi empaticky clovek. Nechcem ho urazit, ale netusim ako mu dat najavo, ze nemam chut si s nim cely den vypisovat. A castokrat mi pise veci, ktore su mne neprijemne. Aj ked sme z rovnakeho mesta, tak sa vidime malo, takze ja som aj celkom rada, ked ho stretnem...ale zase odtial..potial. Dakujem za akukolvek radu

Maoam

to uz hranici s drzostou a neohladuplnostou, pretoze kazdy normalny clovek si je vedomy toho, ze ten druhy ma za 24h aj ine povinnosti, ako sediet na FB a odpisovat na jeho spravy.....

ti vasi 'chlapi' z FB vas podla mna chcu....to je vsetko

no ale je to uz ako mierny stalking, no a znamy zakladatelky ju mozno mierne zneuziva ako kontajner na svoje problemy...to tiez moze byt, asi sa nema komu vyrozpravat a proste sa na nu prisal

jej problem je,ze nevie jasne povedat odtial-potial a STOP

musi sa to naucit

Lulu2011

poynam, tiez mam takeho znameho, ja uz kvoli tomu nie som takmer nikdy viditelna na fb, akonahle sa prihlasim uz sprava od neho, kedz moze prist po mna po robote atd. vie, ze som vydata, ma priatelku, ale aj tak nic :D zo slusnosti s nim par viet prehodim, ale uz mam stale vypnuty chat, ked uz toho bolo vela neotvorila som spravy nove s nim, tým padom ich ten druhy vidi ako neprecitane

Maoam

ignore

nikto ta nemoze donutit ku komunikacii, je to dobrovolna vec

raz mu to trkne, zavisi od osobnosti a IQ, kedy

ak bude dalej tlacit, tak ho blokni

kafe

akože, on ťa núti aby si mu odpísala? :D Preboha, veď mu neodpisuj a máš to vybavené. Prípadne napíš - teraz sa nemôžem s tebou baviť - a viac si ho nevšímaj. Nechápem, čo je na tom ťažké a prečo chceš od NEHO aby ti nepísal. Veď ty sa s ním nechceš baviť, tak TY mu neodpisuj.

jedulka

face-book nemám prošlí,ale divila bych se kdyby tam nebyl nějaký zákaz.To by stačilo,když tě víc než na fb neotravuje.Tady si hold holka musíš tak trošku "ušpinit" ruce, to jinak nejde.

daniuska

Tak ho ignoruj, odpisuj len vtedy, ak mas chut sa vyjadrit a ak nie, jednoducho nereaguj a jemu to casom dojde, ze asi to prehana.Na pisanie musi byt odozva, ak mu nikto nebude odpisovat, obmedzi to aj on.Teraz snad ma pocit, ze si s nim rada pises, ked ma na svoje otazky odpovede zakazdym, ked nieco napise. Ak nebude mat, prestane sa mu chciet pisat si s pc, xixi