Nestastny vztah bez buducosti

Príspevok v téme: Nestastny vztah bez buducosti
sisairl

Asi si pomyslite , ze co za chuderu to sem pise, ale ja sa asi fakt nemam komu vykecat, mam vztah , ja mam 23 on 32, fakt ho mam rada, asi az prilis, no nema to buducnost. Ja viem, ze je to mozno pateticke konstatovat takto v mojom veku, ale je to tak. On neuznava nic ako manzelstvo a deti dokonca ani spolocne byvanie. Ja nehovorim, ze sa chcem vydavat o rok, to nie, ale proste tuzim mat raz rodinu. Najviac na mna vplyva ako asi vsetky moje zname a kamaratky su uz zasnubene, vydate, maju deti, ide z nich stastie a ja... nic proste... Bojim sa , ze len zabijam svoje najlepsie roky a ze sa zobudim niekedy po 30tke ,sama s tym mojim... On mi hned povedal, ze je to zbytocne. Tu svadbu by som mozno aj ozelela ,ale on nema absolutne vztah ani k detom. Ked ideme po ulici a ide oproti nam nejaky drobec, ja sa dobre ze nie nerozplyvam a on ma akurat tak potiahne opacnym smerom a zaskuli na mna. Nevidim na nom nic pozitivne, nie je ani moj typ, v posteli nam to tiez nejak neklape , no i tak ho lubim. Nechapem to ! Jemu vsetko vyhovuje tak ako je a nic nechce menit a vraj ani neplanuje. Mam chut sa s nim rozist, je okolo mna dost chlapov, ktori mi nadbiehaju a viem, ze s nimi by to zmysel malo, no to moje posrate srdce stale veli inak. Som nestastna a z celeho toho nekonecneho smutku uz fakt vycerpana. Poradte mi ako dalej pls

Agnes998

Jo a aby som nezabudla, za ten cas co nebudes s nim nesed doma, chod von, stretavaj sa s kamaratmi, bav sa, zi. Zoznamuj sa s novymi ludmi a neskor kludne chod obcas aj na nejake to rande, len take uplne nezavazne.

Agnes998

Suhlasim ze je to manipulator ale zase sluzi mu k dobru ze sa netaji tym, ze nikdy nechce svadbu ani deti, mozes sa podla toho sama zariadit. Mohlo by sa ti aj stat zeby ta klamal, povedal by ze o 10 rokov chce rodinu a o 10 rokov by povedal zase o dalsich 10 rokov alebo podobne, ty by si pri nom zostarla a presrala by si si cely zivot s niekym neperspektyvnym. Rozchod nie je nikdy jednoduchy, ale vsetko raz preboli. Nemusis to ukoncit zo dna na den ale skus to obmedzovat, neviem ako casto sa teraz stretavate, ak skoro kazdy den tak to obmedz a stretavajte sa raz za tyzden, potom raz za dva. Postupne si od neho odvyknes a mozno aj jeho to medzitym prestane bavit a ukonci to sam a budes mat po probleme.

lilyiankaa

odľúbiš sa, len musíš nájsť v sebe silu sa s ním rozísť ..ty sama vidíš, že tento vzťah nemá žiadnu budúcnosť, ste úplne odlišní a každý chcete niečo iné, preto by váš spoločný život bol len trápenie ..pre teba z dôvodu, že by si ho nemala naplnený, nakoľko on rodinu nechce ..tak dievča hlavu hore a hor sa do toho ..držím palce a uvidíš, že spoznáš niekoho, kto ti všetko vynahradí :)

Žužova

Mala by si sa sním čím skor rozísť..on ti naznačuje že ostaneš sama ked sa sním rozídeš ? ...
To je manipulátor a idiot , nechaj ho ..si mladá baba máš všetko pred sebou tak začni žit tak ako ty chceš ... Sním nebudeš štastná a ty to vieš tak odíd z toho vazenia dokým je čas a počkaj na toho pravého princa.. sama určite vieš že niekde na teba určite čaká..držím palce

lilyiankaa

no tak vidíš, niečo na tom bude, prečo s ním teda strácať čas? potom si o 5 rokov uvedomíš, že si užmohla byť vydatá a matka nejakého dieťaťa .... že iný chlap by ti toto neodoprel ... ja som tiež predtým nebola zástancom svatieb a nechcela som sa vydávať, ale stretla som môjho terajšieho a už sa teším, keď sa zoberieme a deti sú u neho samozrejmosť .. práveže môj mi hovorí, že keby som deti nechcela, tiež by so mnou nebol .... a takto isto to bolo aj s mojím otcom... takže najlepšie riešenie je sa s ním rozísť, bude to chvíľu bolieť, ale stojí to ti za to, aby si stretla muža, ktorý si ťa bude chcieť zobrať a mať s tebou deti

sisairl

ked on ma este k tomu aj ,,strasi,, ze skoncim ako jeho ex, ktora po 4,5 rocnom vztahu ho tiez nechala s tym, ze to nema vyznam a ze od vtedy mala akurat tak dva vztahy ,ale stale ziadnu svadbu alebo deti. Vkuse mi naznacuje, akoby som mala ostat sama , ked nebudem s nim. Je mi z toho celeho na pecko

lilyiankaa

pozri ak vieš, že si v týchto veľmi dôležitých životných otázkach nerozumiete, nie je dôvod spolu ostať .. aj ja poznám páry, kde on tiež neuznával manželstvo, deti nechcel, ale ona myslela, že sa to zmení ..a nezmenilo, rozišli sa, on je teraz sám a ona sa medzitým vydala za človeka, ktorý chce deti, manželstvo a pod ....