Neviem byť sama sebou, vždy keď som v blizkosti nejakého chlapca, trepnem nejaku blbost neviem sa správat prirodzene.. Možno to bude tým že sa veľmi hanbim, nedokážem sa chlapcovy pozerat z blizka do oči a pripadam si ako nejaka trápka. Chcem sa naučiť flirtovať.. No vôbec, ale že vôbec mi to nejde
Trápna
trápna si prídeš aj preto, že máš 14 rokov ... neboj , časom si trápna neprídeš
pamatam si dobre, ze mas 13 rokov? alebo 14?
suhlasim so shera, hanblivky su velmi sexi a hlavne roztomile
Tá tvoja hanblivosť bude to, čo chalanov k tebe najviac pritiahne, nehanbi sa za ňu a snaž sa ju zachovať, čo najdlhšie.Nič chalana tak nenabudí ako pocit, že je z neho dievča celé nervózne.
v prvom rade musis stretnut muza ktory ta oslivi svojou povahou zjavom lebo ak nie je pritazlivost chemia tal zbytocne sa smazit o cokolvek.s dvoma cocosmi som sa zopar lrat strwtla a bola to len strata casu nevedela by som umilivat lebo sa mi nepacili ziadna pritazlivost tak naco silit.
Patinka,
ty sa jednoducho moc stresuješ a (ASI) vždy myslíš na to najhoršie. Keď sa zhlboka nadýchneš a budeš myslieť pozitívne tak sa tvoje správanie v prítomnosti chlapcov zlepší. Len nemôžeš byť vykoľajená chlapčenským úsmevom... alebo tak :D musíš sa naučiť ovládať svoj zmysel pre humor a tak... (CHlapci majú radí humorné dievčatá)