Ahoj,
Mám 14 rokov a moje prsia vôbec nie sú do (ani tej najmenšej) podprsenky. Mama ma upokojovala, že mi prsia dorastú časom, ale mám pochybnosti, pretože keď som sa na to pýtala babky tak mi povedala, že mama mala prsia už v trinástich dosť veľké. Prosím poraďte mi, čo by som mala jesť, ale nerada by som išla na zákrok, alebo užívala tabletky. :D Chápete chcem len prírodu.
Za vaše návrhy už teraz ďakujem. :D
Nerastú mi prsia
prsia ti nijak nenarastú ..aj keď si pamätám, že keď som bola menšia a teda "plochá" tak mi babka hovorila, že by som mala jedávať hrachovú kašu, že to pomáha ..ale je to samozrejme nezmysel, ako čierne pivo :)) neexistuje na rast pŕs skutočne nič, len čas ..viem, že je ti trápne, keď ostatné spolužiačky aj kamošky už majú prsia a niektoré určite aj dosť veľké ... len dúfam, že sa ti nikto za to neposmieva .... jedine čo ti pomôže, dať si vreckovky alebo ponožky do podprdy :D
No, ale vieš lilyiankaa keď všetky moje spolužiačky už prsia majú aspoň do tej 32/70 a mne to príde až trápne, že v 14 nemám žiadne prsia :( a nepoznáš nejaké.... fakt hocaké byliny? ovocie, alebo tak?
určite do seba necpi žiadne tabletky, samozrejme, že ti nič nepomôžu a len si uškodíš ..tým samozrejme nechem povedať, aby si ich nebrala v dospelosti (nie teraz)..pozri máš len 14 rokov a určite ti prsia narastú, len musíš vyčkať času .. ja som v tvojom veku bola veľmi chudá a svoju prvú podprsenku nulku som si kúpila ako 13ročná tuším a tiež som tam teda nemala čo dať ... ale časom sa to zlepšilo a prsia narástli .... viem, že ťa to trápi, ale ver, že sa to zmení
Pls!!! Naozaj neviem, čo s tým a mám tak trošku aj strach :(