Dobry den, mam taky neprijemny problem ... Uz vyse pol roka ma boli zub ...Boli ma ked jem kostky ovocie kde su zrniecka a podobne proste nemozem na lavej strane vtedy jest a ptm je ten zub precitliveny cely den... Na tom zube mam plombu a odvtedy co tam tu plombu mam ma aj boli takze je mozne ze mi ten zub zle urobili a kaz zostal pod plombou alebo neviete prosim vas co mi je? Je to velmi neprijemne jest len na jednej strane :-(
Bolavý zub
ja som si žiadala injekciu už medzi dverami :-D ale doktorka povedala, že to nebude nutné, a naozaj nebolo .. iba mi tú plombu vytiahla, niečo tam povrtala, dala liečivú vložku a asi o týždeň zaplombovala .... ale ten zub už bol aj vtedy mrtvy a ako píšem v najbližšom čase sa chystám si ho dať vytrhnúť
Aha a ten zub umrtvili? No ja uz pojdem niekedy teraz tak som zvedava ci to neni nieco vazne ach jaj ..
ja som niečo také tuším raz mala, že ma bolel zub, kde som mala plombu .. a ona mi ho otvorila a urobila mi ju ešte raz .. neviem či tam zase bol kaz alebo čo .. trošku vyvrtala (preliečila) a zaplombovala .. nuž ale teraz po rokoch mám ten zub mrtvy a musí isť von, kedze sa mi rozpadol
No už sa pôjdem objednať ... Ale mňa nebolí stále vôbec mi to nerobilo problém len keby sa to dalo zmeniť že by som s ním nemala problém tak by som to skúsila. Dobre netreba ma poučovať ja viem že som to nemala tolko zanedbávať ja sa len pýtam či nemal niekto podobný problém a ako to liečil to je všetko
na tvojom mieste by som navštívila zubára
Pol roka?!A čo takto ísť zubárovi?