Poslednú dobu sa neviem ovládať keď jem. Nemám mieru, aj keď už som plná, vždy do seba nacpem toľko jedla až do maximálnej plnosti a potom mi je samozrejme zle. Už toľkokrát som sa snažila vytvoriť si nejaký režim jedenia, kedy jesť čo jesť atď. Ale vždy mi to vydrží max týždeň-dva, a potom ma chytí taký amok že sa 3 dni prejedám a zjem toľko vecí a sladkostí ako normálne za mesiac. Viete mi poradiť nejaké Vase finty, alebo dať nejaké rady a typy, čo robíte keď máte prehnanú chuť na sladké a neviete sa ovládať? Alebo nejaké typy ako predísť prejedaniu? Ďakujem :-)
Ako sa naučiť ovládať pri jedení? Vaše typy a triky
Veľa piť.Ak máš na niečo chuť, najprv vypi dva poháre vody.
vies co zacinaju sa na - PANCRE...N FORTE - nekcem tu pisat cele lebo som raz daco napisala a mi vymazali prispevok ,ze robim reklamu a porusujem pravidla,takze som teraz opatrna :) chodi na to aj reklama o problemovom traveni ,ja len dufam ze Ti to pomoze :) nezabudni si precitat pozorne letacik PA
ba - no presne je to ťažké hlavne keď mám pred sebou nejaké dobroty. Ja nie aby som si dala že 1 kus, dám si ich minimálne 5. A už ma to štve. A ako sa volajú tie tabletky ? :)
oprava - tabletky na pretravenie :)
Ahoj lavazza11 nie je to take jednoduche rozkazat si uz dost ,poznam to podla seba,teraz som tiez na prasknutie,ale dala som si tabletky na preravenie aj proti naduvaniu to su v jednom,tiez reklamy to mi pomaha a po nich ako by sa mi ulavilo a podvedomie mi kaze uz nejest,po pol hodke sa uz citim lepsie a teraz mam pocit uz neprejadat sa.