Otazka pre zeny - samotar

WildWind

viac by ma lakal samotar ako niekto kto ma vela znamych..neviem preco..mozno preto ze by som ho mohla viest, viacej ho zaclenit medzi ludi a pomoct mu tak...ale ak by on o to nestal a chcel travit vsetok cas iba doma, tak az o takeho samotara by som nestala.

beacon

ale ved to vsetkoa svoje vyavetlenie svoje pozadie koli colu je samotar akuma takyto tup cloveka povahu cim je tp dane aku nervovu sustavu preco nevladze spolocnist viac mu vyhovuje sukromie a psychologovua tiwto funkcne mexhanizmy presne poznaju.osobne poznam takychto ludi jeden je z nuxh psycholog a pokial ma takyto clivek pracu v suladw s jeho povahou cize sa vyzaduje by sam tak v pohode moze fungovat.problemom je ak musi pracovat kde sa vyzadujw byt stalw spolu co vaczsina zamestnani vyzaduje bud sa bude prretvarovat alebo skonci snou alwbo

#

Majo ta priateľka ta nechala skôr preto ze jeden z tých tvojich kamosov bol prenu niečo viac.
Ináč dôvod na rozchod nevidím. Koľkí majú frajerrku _frajera a priateľov nie. Kde si to nabral ze keď nemam kamosov nemôžem mat lásku????

tlstoch joe

ja som tiez samotar, mam sice dost priatelov, ale netravim s nimi cas, preto sa povazujem za samotara. ja aj ked si najdem praitelku, tak zase ja som ten, ktory v tom vztahu nevydrzi, lebo sa vraciam vzdy k samote, v ktorej sa citim volne a slobodne. zeny ma oberaju o energiu