Videla som ducha v izbe mojích detí!

Príspevok v téme: Videla som ducha v izbe mojích detí!
boboanci

Vydela som ducha tetky mojho muža v izbe detí.Bolo to ten den jak sme sa dozvedeli že už neni medzi nami.Mala som ju strašne rada bola užasná tetka.Prettým som natakéto neverila ale teraz už verím.Deti tu noc spali snamy mala som taký čudný pocit.Vnoci sa syn zobudil NA WC IšIEL POTOM DOSVOJEJ IZBY a ona tam stala ja som zmeravela syn ju nevydel ale domna jak 1000 nožov!Podakovala som sa jej že došla a že ju mam velmy rada.Celu noc som skoro preplakala.Okolo jej tela bolo svetlo ako žiara bolo to náderne a viem že to bolo ozajstne lebo ten pocit čo som tam mala to bolo zvláštne.Jak som kunej prehovorila a podakovala jej že dosla sa rozlúčit, taký dobrý pocit som mala a potom sa pomali rozplinula.Aj manžel vravel že nevedel celú noc spat a mal taký čudný pocit.či mu uverýte alebo nie premna to bol zážitok neuveriteľný.

gramatika

Je to zaujimavy pribeh, verim, ze sa ti to stalo. Niekto ti ale moze povedat, ze sa to da aj racionalne vysvetlit a ze tvoj mozog v tej chvili videl nieco, co bola vlastne len tvoja predstava a ze sa to vlastne nestalo... Prepac, ze toho tak zaparam, ale ta gramatika ma uplne odrovnala.... skus citat viac slovneskych knih, ono sa to na teba nalepi a nebudes robit take hrube chyby pri pisani (a hlavne, ked to potom chces uverejnit na verejnom fore).