Nevyrovnaná so sebou

Príspevok v téme: Nevyrovnaná so sebou
janka1583

Dobry den, mám problém sama so sebou. Citim sa strašne nevyrovnaná a prázdna. Neviem aká by som mala byť, neviem čo zo sebou. Vlastne neviem vôbec nič, som hlúpa, nedokážem pohotovo na nič reagovať a neviem sa sústrediť na veci, nič mi nejde. Som týraná vlastnými myšlienkami. Neustále riešim iba seba, a zaujmam sa veľmi o to kto si čo o mne myslí, kto si čo bude mysieť. Všetko berem príliž vážne. Rozmýšľam nad každým malým ktorom, čo urobim , čo poviem. Mám nulové sebavedomie, ktoré však zakrývam mojím egom a výzorom. Nemám vlastný názor na veci som uplne prázdna, popísala by som to asi ako chodiaca prázdna schránka. Keď som s niekym sama, tak sa nemáme o čom rozprávať, teda máme ale len reči do vetra, však to poznáte. Nedokažem sa otvoriť, lebo sa bojím, čo si daná osoba pomyslí. Mávam prudké zmeny nálad. Raz som milá, potom zomňa srší nechutná arogantnosť. V priebehu dňa dokážem byť naladená ráno na pozitívnu vlnu, super náladička a však ani neviem ako a už rozmýšľam nad tým, aká som nemožná. Pred každým sa správam inak. Som vôbec osobnosť? Veľa ludí sa čuduje, prečo z výzorom akym mam nemam frajera(neriešte vyzor prosim). No prečo? Lebo som nevyrovnaná osoba. Ako môžem byť šťastná z niekym keď nedokážem byť šťastná sama zo sebou.
Píšem to sem preto, lebo už chcem byť konečne šťasná a žiť život naplno. Stále mi uteká pomedzi prsty, neustalne čakam na niečo, ale ja chcem konečne žiť tu a teraz.
Čo mám robiť? Viem o svojich chybách, ale neviem ako ich mám odstrániť..

pandorica

Neboj sa Yuri, psychológ(ja by som uprednostnila psychiatra) na teba pozrie, dá ti len zopár otázok a bude vedieť koľká bije.Takýmito problémami totiž trpí veľa mladých ľudí ako si ty.Takže lekár bude vedieť, čo s tebou a čím skôr sa odhodláš, tým skôr sa všetko vráti do normálu.
Achjaj a čo vlastne u toho psychológa robíte?

yuri182

no s tou rodinou to mam trosku ina ... ked som bol maly a zistil som ze sa mi rodicia rozvadzaju tak som mal plesiny vraj od stresu(7rokov) ... rodicia sa bili , mamka mi odvtedy zacala celkom dost pit atd proste nic moc ohladom harmonie v rodine na to nerad myslim po pravde co bolo

achjaj 1

uplne ta chapem, ja som presne taka ista..a netusim co s tym ani neviem preco je to tak
a mas nejake zle zazitky z minulosti? lebo ja nie, ja som vyrastla v harmonickej rodine takze vobec netusim odkial to moze pochadzat
ja napr. chodim aj ku psychologicke ale nepomaha mi to ..

yuri182

rozmyslal ale uz len ta predstava ze vindem von je trosku strasidelna neviem ci mam tolko v hlave ze mu to budem moct vysvetlit totiz je to tazke komplet vsetko co prezivam ani neviem vysvetlit

pandorica

Nechcem, aby si ma zle pochopil, ale...Nerozmýšľal si nad návštevou psychológa, alebo psychiatra?Ak sa v tvojom živote nestalo nič vážne a ako sám hovoríš, zmenil si sa o 180stupňov, tak to nebude v poriadku.Naviac ak to trvá dlhšie.Nemáš aj problémy so spánkom?

yuri182

mesiac a pol predtym som bol uplne iny povedal by som to tak ze uplny opak radost z komunikacie , prehnane sebavodemia da sa povedat a vedel som plynule s kazdym rozpravat proste akoby ma stocilo o 180 stupnov...

yuri182

neviem ci by to slo lebo ja uz mam v podstate strach z komunikacie , a to koli tomu ze vzdy natolko rozmyslam nad tym co poviem/napisem az radsej nepisem nic ... niesom si dokonca isty ci to co pisem(poviem) dava zmysel