Pozna tu niekto recept, liek, prostriedok nato?
Prosim trápi ma to už takmer mesiac a nič nepomáha. Kloktal som, sprej do hrdla dával od bolesti a zápalu, cumlal cukríky z lekárne, čaje bylinkové pil a stále nič.
Čo mám robiť ani pracovať nemôžem s takým hlasom a ešte ten kašeľ dusivý neprestáva taký suchý a dráždivý až ma niekedy napína vracať z neho.
Poradí mi niekto, už som vyčerpaný z toho.
Prosím.
Strata hlasu , zachrípnutie, dusivý kašeľ!
Ako na virusy prirodnymi doplnkami najdes cez Google.sk pod rng herpes. Uvadzam tam kopu antiviralnych doplnov, zoradene podla ucinnosti od najslabsich po najsilnejsie.
Lekari maju tiez chemicke patentovane antiviralne lieky, zialbohu maju tolko skodlivych postrannych ucinkov, ze sa ich obavaju predpisovat a radsej nechaju ludi vybojovat virusy vlastnou obranou.
Ale to je nie priam najlepsie riesenie, lebo telo bez pomoci zvonku je virusami znacne poskodene a oslabene, preto na to odporucam neskodne, ale znacne ucinne potravinove doplnky.
Dobre skúsim, keď ma ešte niekto rady píšte budem rad.
Skus pozriet stranky RNG, caj z lekarne Urosept, su aj pastilky s lisajnikom, himalajske caje Varuna, Nimba.., z netu sprej Aloe prva pomoc....
Bol robil mi výter z hrdla aj crp skúšku a vraj je to vírusového pôvodu a antibiotiká sú zbytočne. :((
a byl si u doktora? Tam by jsi měl jít nejdřív,alespoň aby ti řekl co ti je.Když chceš samoléčbu prosím.Naše babky dávali na hruď psí sádlo,na večer .Nemusíš hned zabíjet psa,podstata je v tom, že hřeje po celou noc a je mastná(dýchá)kůže.Samozřejmě se to musí zabalit plátýnkem a igelitem aby se teplo co nejdéle udrželo.Najdi si něco co by vydrželo po celou noc takovýhle teplíčko na hrudi,dávala jsem teplý med dětem a zázraky na počkání a nemožné do tří dnů se děli!
Nik neporadí???
Podotýkam niesom fajčiar ani alergiu myslim ze nemam neviem o tom.