Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco to tak je?

Príspevok v téme: Preco to tak je?
[zruseny26]

Preco pekne sexi holky sa stykaju s háveďov. S chlapcami ktory piju alkohol, fajcia a beru dalsie drogy. Dokonca si spomedzi tej hávede vyberu partnera. S toho mi vyplyva, ze si nevazia sami seba. Vyzáš ako modelka, drevorubačsky slovnik, spíja sa to, fajci to, sexuje to s kamaratmi s partie to su dnesne holky. Maju nizku uroven, lebo klesli na uroven havede. Nevidim perspektivu s takou zenou na seriozny vztah za ucelom zalozenia rodiny. Mam pocit ze dnesna spolocnost je postavena na systeme uzivania si.

Čarodejka

mario_4

..toto čo si napísal

,,Mam pocit ze dnesna spolocnost je postavena na systeme uzivania si.,,

Len som ti k tomu chcela napísať, respektíve položiť jednu otázku.
Prečo si život jednoducho neužívať? Veď sa ľudia nemusia nudiť na tomto svete - prečo žiť nudný život v ktorom si absolútne neužiješ?

Ja s týmto súhlasím. Možno ma tu všetci obvinia ale prečo by si človek nemohol so svojím životom robiť to čo sám chce, žiť ho tak aby bol šťastný?

Každý jeden človek nech si žije život tak, ako chce a ak mu robí radosť piť, brať drogy a je šťastný ak sa miluje každý deň s iným partnerom tak prečo ho odsudzovať?

Teba očividne urobí šťastným niečo iné - tak to hľadaj!!! Táto téma nie je o ženách ako si napísal ale o tom, že nevieš ani sám čo chceš!

MultiLevel

mario, ale aj kabel a kapsicka ti dali dobre otazky :)
Nuz, ak ides do toho s tym, ze si nieco take povies ako "este sa taka nenarodila" a podobne, tak ako chces mat v tom uspech? Prosto ver, ze taka existuje. Probuh, pri tom pocte ludi, co tu zije nie je mozne aby si nestretol normalnu holku.

[zruseny26]

MultiLevel - vdaka konecne plnohodnotny prispevok ale este sa taka nenarodila co by mna chcela :D a ja som introvert

MultiLevel

hm...skus sa zamerat na tie menej naivne, menej namalovane, menej pekne, menej okuzlujuce holky :D A potom zistis, ze po svete beha vela krasnych a inteligentnych bab, ktore bohuzial nestretnes na discoteke a v podobych podnikoch. Zrejme mas okolo seba priklady len tych dievcat, ktore opisujes, preto zmen prosto lokal, do ktoreho chodis, partiu ludi, s ktorymi sa stykas.
Je inak super, ze si si cosi taketo uvedomil. Aj chlapcov ako si ty ubuda. Vsetci si chcu len uzit, vsetci chcu krasne dievcata, hoc aj za cenu toho, ze maju v hlavach "naserinkane" :) Urcite stretnes v pohode zensku, ktora bude nielen pekna, no co viac, nebude vytreta.