Malo by byť dievča vo vzťahu hrdé, mala by byť tá, ktorú má dobíjať chlap, alebo by mala niekedy aj ona bojovať za lásku?
Byť hrdá alebo bojovať?
Čarodejka, "za lásku treba bojovať"... Súhlasím, za lásku áno....
Ale keď chlap povie, že končí so ženou, tak je to láska, za ktorú treba bojovať ???
(keby ju miloval a bola by to aj pre neho láska, opustil by ju?)
Ak to žena v tomto prípade nepochopí a ide o neho bojovať tak, že sa mu podkladá - to je správny boj za "lásku"???
Som tiež žena ale toto zaváňa...no nechcem povedať čím.
Áno súhlasím s názorom, že by sa nemala žena stať slúžkou ale koľko plnohodnotných vzťahov existuje v dnešnej dobe?
Jasné, že treba za lásku bojovať!
Plne sa stotožňujem s
odpovedam
Dnes 01:22
Vidím to všade okolo seba, ako ženy v snahe nestratiť chlapa, strácajú súdnosť a aj vlastnú hodnotu. Robia všetko, čo mu vidia na očiach a aj to, s čím sami nesúhlasia.... Len aby si ho udržali. Je mi ľúto týchto nesamostatných chuderiek, ktoré nie sú schopné existovať samé a musia sa nalepiť na muža.... Ako príklad z posledného obdobia uvediem, čo mi povedal jeden kamarát. Spoznal sa s nejakou ženou, chodili spolu nejaký čas, ale ona začala príliš tlačiť na pílu. Jemu to až tak nevyhovovalo, tak jej povedal, že radšej nech to nechajú tak... Ale ona nesúhlasila, vraj ho tak miluje, že aj napriek tomu je ochotná k nemu jazdiť autom cca 25 kam raz do týždňa, upratať mu, navariť, ožehliť košele... A za to chce odmenu - hádajte čo? No tak to je ozaj chudera, že sa takto musí znížiť a podotýkam - je PhDr....
Pýtam sa:
kam to ženy až dopracovali takýmto podkladaním sa mužom ??? A potom sa čudujeme, že muži si nevážia ženy, nevedia byť pozorní a gentlemani.... to je to najhoršie, že nerobia rozdiel medzi nimi ....
Kto takúto situáciu spôsobil?
Ženy, zamyslime sa, prečo sú viaceré z nás schopné nemať žiadne hranice a stratiť vlastnú dôstojnosť ???
To je zo zivota. Vidim okolo seba kopec zien, ktore su schopne pre chlapa spravit vsetko na svete. Su to stale ony, co trpia, co nekonecne ustupuju, co vyznavaju lasku, co starostlivo pomahaju i na ukor vlastnych sil. A mnohym sa to nevracia naspat. A ja sa tomu ani necudujem. Pretoze taketo zeny davaju chlapovi najavo, ze nevedia bez neho zit. Nebuduju si respekt, chlapi si ich potom nevazia, nemaju sa ako uchadzat o priazen zeny. Zdravy postoj je aj brat, nielen davat. Takze ver-never, ma to svoju logiku prestat byt vzdy po ruke. Ale ako som pisala, zavisi od situacie. v pripade autorky temy to tak byt nemusi. Len je smutne vidiet, kolko zien pri chlapoch straca sebauctu.
odpovedam
robit sa vzacnou tym ze ignoruje?
to mas z akej mudrej knizky?
jedulka ... krasne si to napisala
Podla toho, o co ide a ako to citis. Co sa tyka boja o lasku, ide skor o to, co je efektivnejsie. Lasku dat najavo, alebo paradoxne bojovat tym, ze sa druhemu cloveku urobis vzacnou (cize sa prestanes ozyvat). Spytaj sa samej seba, za co si ta ten druhy bude viac vazit...
dokedy chces byt hrda?
budes 45 rocna a stale horenos, ale sama?
to je to co chces ?
to zalezi od chalana, neda sa presne povedat ako to ma byt, to je na vztahoch krasne, ze kazdy je iny, ako sa zachovat, zistis az pri tom konkretnom muzovi