ahojte. velmi by som bola rada za vase nazory, rady. takze, mam 25 r. a 5 rocny vztah. mali sme rozne krizi, turbulencie, ale vsetko sa dalo zvladnut . . . mna vsak posledny polrok trapi taka vec. . . chcem aby ste ma dobre pochopily tak to skusim popisat. .ide o to, ze som sa dostala do takeho zvlastneho stavu, kedy mi v mysli idu myslienky typu ze : dobre, toto je ,,ON" ten moj pravy, a toto je moja praca a takto dozijem a hotovo??! on je totiz moj prvy vztah . . .a ja mam taky cudny pocit z to
To je vsetko a takto dozijem?
cxnx-6 r mam vztah. prve 3r to bolo celkom.. Boli uz vsak vacsie skriepky/je nervak/...AleOK.Potom zase ok a posled.rok sa Hadame najviac a mimoInehoAJ o sexe. Nad tymto rozmyslam daky posledny rok, ze ci je ON to, co chcem. ze ci by som si ho vzala . . . a tak intenzivnejsie o tom NIECOM ,,inom,, nejaky polrok. . v sexe je to totiz velmi nepravidelne. ja nemam vacsinou naladu. . lebo uz viem ako sa ma zase bude dotykat. . ake to bude. . pre mna uz nic tak zaujimave aby som do toho sla. .
Moze byt,ze je chyba aj niekde inde ako v sexe. Ja by som sa prv nad tym zamyslela.
Sex moze odzrkadlovat kvalitu vztahu.
inac mas extremne malu fantaziu, pracujes ak podkladnicka v tescu?
ak ti chybaju ine dotyky, tak ho ty chyt inak a on ta tiez chyti inak, to je reflex.. sleduj inych vonku, ako sa drzia, a opakujte po nich.. skus role play..
6 roko spolu a nesedite si? alebo tam je nejaky preklep? ty 6 rokov TRPIS vo vztahu?
Prirovnaj si to k nakupom topanok. Mozes si vybrat nejake pekne, vizualne pekne a aj take co sadnu pohodlnostou, vyskusas - sadnu = beries... A potom PO KUPE si povies "aha mohla som skusit aj ine" ? A co ak by ti za ten cas niekto kupil tie prve a ty potom ostanes na suchu? neviem ako ty, ale k topankam sa spravam tak, ze pozeram ktore by sa mi hodili k jednotlivemu obleceniu, napriklad k nohaviciam, ak najdem styl/farbu dobru, tak beriem.. Ine uz neskusam, naco to komplikovat?
Alebo si teraz predstav, ze sa rozides, najdes noveho muza a bude mat tak blbe techniky v sexe, alebo v zivote, ze si nesadnes, co potoM?
Mas nieco fungujuce, ale chces to menit?
Ak mas auto, nekupis odo mna jedno Ferrari ? Len tak? poslem ti tislo uctu, potom mi posli adresu a dorucim ti to...
Bez lásky ti akékoľvek iné dotyky mozu byť ukradnuté
zelovoc
jeden pripad poznam. 7 rokov im to klapalo, zenska si povedala, ze sa nudi a ide skusit nieco nove. kopla ho do prdele, sice v dobrom, ale kopla. on si nasiel novu, ale ona to psychicky nezvladla a skocila von oknom. zomrela.. ale jeho to zlomilo, lebo by zahodil akukolvek, len aby sa mohol k nej vratit.
zeny proste nikdy nevedia co chcu, su take sodamoso.. polda mna kazda sa potrebuje raz PORIANE popalit, ze bude mat jazvu do konca zivota, aby si uvedomila, ze je dobre mat stabilny vztah, ved o tom je zivot do prdele a ne o tom, ze kazdy rok si vybijem vsetky zuby a potom obnovujem, taka poaha nech ide do armady, ak sa nudi..
A co viac by si chcela?
vztahy ktore nefunguju a kazde dva roky menit?
alebo ty si nejaky tovar, ze chces stale noveho zakaznika?
nie je dobre uz len to ze takto uvazujes lebo tymto vasmu vztahu ublizujes alebo ako to nazvat...musis sa rozhodnut ci si povies, ze dobre kaslem na vsetkych ostatnych a nic uz nevyskusam alebo vyskusas a to ta moze stat vztah...skor pocuvam od kamosiek, ze sa boja o svojich priatelov, aby ich take neico nenapadlo lebo su svoji prvi vo vsetkom...ak ho lubis aj po 5 rokoch tak nekaz vas vztah takymi myslienkami, nevera je zla a znicis vsetko...dat si pauzu a niekoho vyskusat? blbost jak traky :p...nemas vela vychodisk a mas ich este menej, aby to skoncilo dobre tak si to rozmysli...
mali sme rozne krizi. a taka dlhodobejsia je sex. . napr. neviem ci je to tym ze sme 6r.spolu, alebo aj tym ze si nesedime? viem je vela oživení/miesta,techniky/.ale stale je to ten isty muz s tym isty sposobom dotykania sa/viem to.skusali sme ine miesta.ine techniky../pre mna bolo vzdy najlepsie vsetko od neho.ale teraz viem ze to je tym.ze je moj prvy. a nic ine ,muzske, nepoznam. neviem si predstavit co ,,ine" moze existovat a ako viac by mi to mohlo sediet/byt prijemne . . dakujem
z toho, ze vlastne nikdy uz nezazijem nic ine: iny muz, iny sex, iny dotyky, ine vsetko. vyznieva to asi blbo.ja priatela velmi lubim.planujeme spol. buducnost. ale tym, ze som praveho nasla pomerme skoro, je mi tak ,,luto" ze UZnikdyNic ine ,muzske, nevyskusam. .a co ked existuje nieco ine, co by mi vyhovovalo viac a ja o tom neviem???! nemam totiz s cim porovnavat, kedze je moj prvy. . . .