prosim vas pomozte mi,mam neprirodzene velke bradavky,ne ze velke,ale obrovske,velmi ma to trapi a preto cem vediet ci ich ma este niekto take?piste
Nadmerne velke bradavky-sex
Ja milujem velke dvorce bradaviek, ale hlavne ked su na slusnych prsickach ;) ( 85 C :-P )
nie je to pravidlo,ze ked su velke prsia,ze su velke dvorce, ja nemam az tak nadmieru velke, nejake 2-3, co nie je nejak moc, a mam velke dvorce, ja si skor myslim ,ze to castejsie mavaju svetlejsie typy, teda blodndiny a tak....
Ked si baba vyzlecie tricko... :) tak ziaden normalny chalan nebude riesit velkost bradaviek a dvorcov, ale bude riesit nieco ine... :) takze sa nemusi trapit... kazda baba je pekna... a vyzlecena sa zmeni aj na neodolatelnu.
Ale,ak mas prsia vacsie, tak aj dvorce su automaticky vacsie..
Velke bradavky sa vraj chlapom pacia
aj ja mam vacsie
NIKTO NIIIIC, ZIADNE NAAAZORY, PISSSTE,E, PROSIIIIIIMMM!!!!!!!!
prosssssssssssiiim piste o tejto teme chalani, aj mna by to zaujimalo, tiez ma taky "problem" s tymi velkmi dvorcami.......
sasko....a co sa ti paci, velke dvorce ci bradavky?
no paci sa nam to neboj ;) neroj :) mozno nie vsetkym ale mne osobne ano
ja mam velke praveze dvorce...ozaj sa to muzom paci, ci praveze nie? Prosim napise muzi ci ano ci skor nie.......Viem ze sa to neda zmenit a ovplyvnit, len taky nazor muzov si chcem precitat. Vdaka.