Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Soc. práca sv Alžbety v Bratislave 2013/2014 - externe

Príspevok v téme: Soc. práca sv Alžbety v Bratislave 2013/2014 - externe
Slavka15

čaute.

Idete niekto študovať tento rok externe soc. prácu do BA ?? Nejde mi o kritiku, aká tá škola je alebo nie je, ale ide mi o to, že som externe a dnes na zápise som zistila, že okrem sobôt budem mať prednášky aj piatky ! Nemela som čas viac to riešiť, lebo som utekala do práce a chystám sa tam zajtra volať. Ale nervy mám v kýbly, nakolko to nestálo málo peňazí a ja si nemôžem dovoliť brať každý piatok volno ! Teraz neviem, či tie prednášky budú večer alebo čo, veď načo si potom pýtali potvrdenie, že som zamestnaná ??? Jediné, čo mi povedala bolo, že to mali na stránke. Ale na stránke nič nebolo, iba forma štúdia: denná/externá. Žiadne piatky !!

Slavka15

No, mám v pláne sa tam s niekým zoznámiť, kto by mi poskytoval učivo z týchto piatkov, lebo fakt je u mňa nemožená tam chodiť v piatok. Možno ešte po robote, že večer, ale cez deň neexistuje. Ani rozvrh nemajú ešte na stránke, tak mám z toho nervy. Som si ho zabudla zobrať, lebo som zas letela do roboty, takže dosť vecí ešte nemám zistených evidentne... No, nejak bolo, nejak bude. Hádam to bude ok. Dík za info :)

lilyiankaa

ja nechodím na výšku, ktorú ty uvádzaš, len ti píšem ako je to u ostatných exteristov, ktorí takisto majú prednášky v piatok ..ja som prednášky mala vždy len v sobotu a boli niektorí profáci, ktorí si priniesli prezenčku a zapisovali sme sa ..ale v konečnom dôsledku bolo jedno, či sme tam boli alebo nie ... skúšku urobili aj tí, čo na prednášky nechodili, aj keď je pravda, že pri nás čo sme si to tam odsedeli možno trošku prižmúrili oko, ak si neboli istí hodnotením ..ale to je celé .. inak žiadny prúser z toho nikdy nebol, a omluvenky? to je už dosť divné, veď si externá, tým pádom je logické, že pracuješ a nebudeš sa môcť zúčastňovať na každej prednáške (resp. na každej prednáške v piatok) .... nechápem toto školstvo, človek za to vysolí toľko peňazí a oni ešte robia takéto problémy

Slavka15

Myslím na každé prednášky, ktoré budem mať ako externý študent. Tj piatky a soboty. Lebo prvú mám 4. oktobra - v piatok !

Slavka15

Aha, lebo ja som sa na stránke dočítala, že musím byť na každej prednáške a ak neprídem, tak musím priniesť omluvenku alebo také niečo, že prečo som neprišla ! No odlahlo sa mi po tvojom príspevku, lebo normlane mi z toho dostalo na grc. Prachy ma to stálo, času kolko a teraz toto ! Lebo vraj niektorí učitelia si na to proste potrpia a keď nebudem chodiť, tak si ma potom "vychutnajú" na skúške...

lilyiankaa

veď tam nemusíš chodiť na prednášky, ak ste externí,tak buď vám materiál pošlú alebo si ho získaš cez niekoho zo spolužiakov ..ja mám napr. kamošku, ktorá je tiež externe, ale na inej škole a vyučovanie mali od pondelka do piatku celý týždeň ..a vobec tam niektorí ani neboli, veď si nemohli zobrať dovolenku ..