som strasne zaujata jeho byvalou...a pritom velmi nechcem, zacalo to z jedneho prosteho dovodu, jeho kamarat, neviem z akeho dovodu, zacal hovorit o jej "prednostiach" predo mnou - narobvinu, ake ma velke kozy!strasne prijemne pocuvat to ked sedite s chlapom ktory snou tvoril par. Ja som sa len pozrela neveriacky a nic som nepovedala, asi ked si to uvedomil tak prestal o tom rozpravat. Druha vec, je ze ja mam male prsia, nikdy mi to nevadilo,neriesila som to, mojim byvalym partnerom to tiez absolutne nevadilo pokial viem, a moj terajsi stale naraza na to, ake mam male, akoze mysli to zo srandy, tak milo sa vyjadri, ale na druhej strane vravi, ze dame plastiku a vtedy mi to pride dost blbe...a taketo veci, vtedy som sa na seba zacala pozerat aj ja inak... a takto sa to zacalo...ked sme sa dali dokopy dotycna mu casto este volavala a plakala do telefonu aj ked vedela, ze sedim vedla neho...on ju posielal kadelahsie, vtedy som to neriesila lebo mi to imponovalo. Potom si nasla nejakeho bohateho tajtrlikla ktory jej kupoval co jej na ociach videl a ona sa strasne zacala chvastat, momentalne ma uz asi piateho behom roka... ked som bola na mojho priatela nahnevana tak som si ju vyhladala na fcb a pozrela stare prispevky od mojho priatela, pisali si spolu ako jeden druheho miluje a tieto blaboly to bola dasia rana pre mna, pretoze mne tak lasku ani zdaleka nevyznava, ani nikdy nevyznaval a uz vobec nie tak verejne...paradox je, ze sa za cias ich vztahu vlacila s kadekym a on jej to znasal ked ho oklamala svojimi medovymi recami, este chcem podotknut, ze tu zenu nema nikto rad, ci chlapi ( aj ked kazdy jeden by ju pretiahol) ci zeny, jej kamaratky sa jej odvracaju po case chrtbtom je to osoba dost ohovarana, ale viem, ze to co ludia na nu hovoria, je pravda, to je ten typ cloveka ktory vas prvy moment ohuri, ze je uzasna, a az kym vas neyuzije, nezneuzije, neoklame az po case ukaze svoju pravu tvar, vtedy si najde inu obet. Robi spolocnicku a lap dance v zahranici a kedze ma peniaze tak sa vie aj nahodit upravit atd. ale dost to prehana. ja som neni ziadne b- cko ale zarabam si peniaze slusne a nemam par tisic ako tato prostitutka no kazdu jednu drahsiu vec co som si kupila si vazim. a proste odvtedy som nou zaujata, casto ju pozeram na internete a rozculujem sa ako si takyto clovek bez chrbovej kosti zije na vysokej nohe. co ma nove kde na akej dovolenke a s kym bola, mozno je to aj zavist, ale skor nechut a nenavist voci tejto osobe, pretoze ja sa citim vdaka priatelovi ako nieco menej, ako keby mu viac zalezalo na tejto ludre ktora si nic dobre nezasluzi. keby som napisala jej meno, mozno by ju tu aj niekto poznal, a verim tomu, ze nic dobre by o nej nitko nenapisal. uz mi z toho vyhrava na psychiku. ze sa jej ti chlapi vtieraju, a podla mna si ju aj moj frajer pozerava cez toho kamarata lebo je na nu zvedavy, na primadonu. j
A ja sa citim menejcenna vo vztahu ked som videla co som videla, preco ti chlapi nadavaju na K***y, zlatokopky a pritom ked take vidia su celi bez seba, div ze by im do riti nevliezli, mozno si niekto pomysli, ze chcem byt ako ona, ale to nie, vobec, v ziadnom pripade!svedomie mam ciste a nedovolilo by mi nic z toho co robi ona, len mi pride velmi, velmi nespravodlive toto, ze taketo cudndry sa maju lepsie ako my obycajne pekne zeny, ktore tak kazdy hlada a ktore uz skoro niesu ale ked sa taka cundra objavi a vedla nej ta normalna, chlapi zabudaju na tie normalne a otocia sa za k..u.citim sa nedocenena ked porovnam aky mal moj priatel vztah s nou a aky ma so mnou. nikomu nechcem priat nic zle, ale v jej pripade by som bola stastna keby som videla, ze je z nej bezdomovkyna. strasne nenavidim taketo zeny pijavice!!!! pardon za chyby, snad je to citatelne
nechcem, ale som zaujata jeho byvalou...
piskvorka
ty si uplne vystihla v par vetach kam som tymto smerovala, a presne tak sa citim, ze dostavam menej lasky, ako by som si zasluzila....uplne akoby si mi citala myslienky
piskvorka - tá posledná veta to dokonale vystihuje.
Súhlasím tiež s Aja02.
V dnešnom svete sa bez podrazov, peňazí, podliezania sa a KURVENIA ľudia nikam nedostanú.
A ešte musia vedieť aj šikovne kradnúť a klamať.
nadavam aj na chlapov presne v tej vete skopirovanej...ale titulok je, ze som zaujata a nechcem, neviem co mam robit, ako sa tomu branit, a je milion takych zien, ale prave tato jedna je jeho byvala...az ma vycerpavaju tieto zakerne myslienky az sa nespoznavam
Heh, a najviac ma vie pobaviť, keď sa muži dušujú ako sa im páčia prirodzené ženy a nie umeliny. Také kecy. :-D
Akoby som o sebe citala...
Je to smutne, ale je to tak. Chlapi sa otacaju za takymi, taka ich vyuzije, odkopne, a potom nadavaju, ze vsetky zeny su ku**y. A ak si nahodou taky chlap najde slusne, dobre dievca, tak tej sa az tak neodovzda, uz si dava pri nej pozor, a ta potom nedostane tolko lasky, kolko by si zasluzila.
To sa priprav na kopu kritiky od diskutujúcich. Určite budeš čítať, že si závistlivá, zakomplexovaná a škaredá chudera a podobné bláboly.
Ja s tebou súhlasím. Dnes sa majú dobre s prepáčením len k*rvy.
preco nenavidis ju? svoj hnev presmeruj na muzov, ktori po nej pasu...vratane toho tvojho. Ona ti nepovedala, ze mas male prsia, ani ta neposiela na plastiku :-D
"preco ti chlapi nadavaju na K***y, zlatokopky a pritom ked take vidia su celi bez seba, div ze by im do riti nevliezli..."-toto sa opytaj svojho priatela