Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja psychiatricka mi zmenila lieky

Príspevok v téme: Moja psychiatricka mi zmenila lieky
cokoladka898

Zdravim, chcem sa opytat...moja psychiatricka mi zmenila lieky. vsetky 3 druhy naraz. dala mi namiesto toho 3 dalsie druhy. cely den som strasne unavena, pocitujem strasnu nervozitu, nepokoj, agresivitu, neuveritelnu ospalost pocas dna. beriem lieky 3 x denne. tie vecerne lieky mi nevadia, pretoze vecer aj tak idem spat. mam problemy so spankom, cize to mi trochu pomaha zaspat. ale kedze cez den si pospim, trosku horsie sa mi zaspava...

...a moja otazka teda znie, ako dlho sa budu prejavovat tieto neprijemne neziaduce ucinky?

...prosim nepiste mi sem, ze by som nemala uzivat tie lieky alebo nejake podobne komentare...dakujem

jedulka

no tak to je super, že máš toho kamaráda:-)Ještě máš problémy s tím spaním? No to víš mamky.Možná by bylo dobré,kdyby si promluvila s tvými lékaři,aby lépe pochopila, že léky prostě musíš brát, že jsou součástí tebe přesně tak jako ta nemoc.Už jsi to zkoušela si s ní takhle popovídat?

cokoladka898

co sa tyka tej rodiny, je to take diskutabilne...ked som byvala v BA, tak som sa s maminou a teda aj so sestrou nerozpravala cca 2 roky...ale teraz ked som sa musela vratit naspat domov pred rokom, tak mi zacali kvazi pomahat, ale nie je to ono. ale fakt sa mamina obetovala. nehovorim, ze sme sa nemali radi alebo nieco podobne, ale bolo to tak ako som uz pisala. mamina nevie ze mi psychiatricka zmenila lieky, lebo by zas vravela...proste nie je zato, aby som ich vobec brala...je proste proti tomu. ale mam jedneho kamarata s ktorym si velmi rozumiem a ten ma fakt ze podporuje. jemu sa mozem zdoverit so vsetkym a tak isto sa moze on zdoverit mne...

jedulka

čokoládka, tak na to nemysli ... člověka takové stavy skutečně velmi děsí, jen těžko se s tím vyrovnat, že je to holt součástí tvého života, což je popravdě,to nejlepší a nejvíc se ti uleví,ale to se jen lehko řekne ale hůře udělá.To mi povídej.Máš kolem sebe rodinu která tě miluje a pomáhá ti ?

cokoladka898

ja ked som neuzivala lieky (vsetky som ich musela vysadit, bez odporucania lekara) a to zo dna na den, kvoli epilepsii, lebo sa mi hromadili epi zachvaty a moj spanok, sa zhorsil natolko, ze som kolkokrat vobec nespala. ked sa mi podarilo zaspat okolo tretej stvrtej bola som rada. ale ked som zaspala o siestej rano, to bola hotova katastrofa...nechcem uz na to ani mysliet :(

jedulka

Agnes998...tady to není zrovna moc vhodné, protože co člověk to jiná reakce.Je to opravdu velmi individuální.U mirzatenu si jen dej pozor na kila, jinak se všeobecně dobře snáší:-)

Agnes998

Tieto tvoje lieky nepoznam. Ja beriem mirzaten a ten mi super ucinkuje na spanie, spim po nom celu noc a kvalitne a to som mavala problemy, ze som niekedy nemohla celu noc spat a rano som si povedala ze sa uz ani neoplati snazit sa zaspat ked uz je svetlo a ostala som hore. Spociatku som z neho bola hodne ospala, ale to rvalo len tyzden, potom sa to ustalilo a teraz mi to nijak negativne neovplyvnuje zivot, nie som po nom cez den ospala ani otapena, ani ako nafetovana ako robia niektore lieky. Neviem ci ti moje skusenosti pomozu ale tak skusila som

jedulka

jaj, tak na to se mi raději neptej:-)Ne není to žádné tajemství ale strašit tě nechci a nebudu, OK ? :-))) Jsem za tebe ráda, že ti Kabel pomohla a o to předci šlo, né ? :-)))

cokoladka898

kablica mi velmi pomohla. jedulka, co sa tyka napr. toho jedenia, tak na to nastastie vacsinou nezabudam, jest mi chuti, takze aspon nieco pozitivne :)
jedulka, a ty mas ake problemy?

jedulka

Kabel to je moc dobře.
jen jsem chtěla dodat,když s objeví tyhle příznaky, jděte do nemocnice.Žádné Ale ... vždycky se najde řešení, kdo za vás veme domácnost.Ten klid na lůžku nikdy nedosáhnete doma,nevím proč ale je tomu tak.Asi změna prostředí...nevím.Těch příznaků je mnoho, od těžké deprese, kdy zapomenete na maličkost jako jíst, máte porodní bolestí a jdou vám vyjít všechny střeva z břicha jak jsou velké... atd. atp.Nemám patent na rozum,ale tam se vám vždycky uleví.Né na PL, mě dávají na interní a nějaký odborník na psychiku se vždycky objeví na konzultaci.