noooo takže.... 50-100 g cestovín(vaječných)+cottage chese+nakrajana paradajka, uhorka+olivy.. jem to tak okolo 6-pol 7
Je to podla vás zdravá večera?
ale tak ja nechcem držať nejaku dietu... chcem len zdravšie jesť.... mam veľky apetít, a musím sa najesť poriadne.. pretože o 9 pred spaním dojde namna taky hlad že zazobavam zo všetkeho.... jeden cottage s paradajkou a uhorkou ma nezasíti... myslela som si, že cestoviny su spravnou voľbou.... je pre mna ťažke odvyknuť si od všetkych tych parakoch, šuniek, slanin čo som vždy jedla :D.... čiže ked to nieje zdrava večera, tak je jedno či si dam tie moje bratislavske parky s kečupom a chlebom alebo cottage s cestovinami.. =]
Nejde o vajicka, tie obsahuju tuky a bielkoviny, to je ok. Problem je s mukou a sacharidmi. Ako som ti pisala, tesne pred alebo po treningu su cestoviny super, pretoze pred aj po si musis doplnit sacharidy. Avsak ak si mala trening skor (rano, poobede), daj si cottage bez cestovin, pripadne iba ibcas si daj aj cetoviny. Inak je to velmi dobra vecera.
no chcem schudnúť už iba jedno kilečko, ked tak dva,... meriam 160 a važim 52-53 kil... dosť aktivne beham, korčulujem, bicyklujem.... schudla som z 59 na 53, ale stale som jedla rovnako... rano volske oka s kakavkom, na obed normalne rezeň, zemiaky... potom croassanty, na večeru napr parky... ale teraz sa chcem trošku zdravšie stravovať (je to zaujimave že som schudla, tym, že som len športovala, a nijak sa neobmedzovala v jedeni)..... napriklad dosť makam aj na bruchu,mam ho vypracovane, zase nie ako dajaka velka fitnesska, ale predsa... no a ked sa najem, už sa mi napuči a je veľke... no nie zase veľmi velke, ale take napuchnute....keby som si kupovala bezvaječne cestoviny, bolo by to lepšie?
nechápem čo na tom vidíte nezdravé?
Ak nechudne je úplne zdravé jedlo :)
Ja cestoviny jedávam bežne na večeru a to minimálne 150 g ešte ako surových (bezvaječné, al dente) a robím si ich bud s tvarohom, cotage cheese, zeleninkou,bryndzou, vajíčkom...
a este nikdy som z toho nepribrala
vsetko ok az na tie cestoviny tie mozu byt ale na obed a nie na veceru
ak je to po treningu, je to ok. ak si predtym netrenovala, tak si to daj bez cestovin.
a chudnes?
ok berem:) kvoli tým cestovinám? alebo? ale určite je to zdravšie ako bratislavske parky s kečupom a chlebom si myslim...