Mám už skoro 23 rokov, som škaredá. Ľudia mi to aj bez problémov povedia, že som škaredá. Nemám ani žiadnych kamarátov. Vyzerám ako opica, spolužiaci ma aj tak na základnej prezývali, že som planéta opíc. A to mi nepovedali len v škole, ale aj ľudia na ulici a aj sused. Už je to dobrých 7 rokov, čo som vyšla zo ZŠ ale ešte s tými narážkami na môj výzor som sa nevyrovnala. To bolo na dennom poriadku. Keď som to povedala rodičom, že mi v škole nie je dobre, tak ma len odbili že nemám žalovať, a keď som im povedala že už do tej školy chodiť nebudem tak sa mi vyhrážali že zavolajú na mňa policajtov pôjdem do decáku a neviem čo ešte. A neraz som prišla domov s revom keď ma cestou zo školy spolužiaci zmlátili. Nakoniec ani neviem ako ale tú školu som skončila. Doteraz som si kvôli mojej otrasnej tvári nenašla priateľa. Keď si aj hľadám vzťah cez net, napríklad na pokeci tak akonáhle pošlem fotku tak mi prestanú chalani písať a aj mi povedia že som škaredá a sa im nepáčim. Chcem ísť na plastiku s tou tvárou ale mama o tom nechce ani počuť. A pritom ona aj s babkou každý týždeň do mňa rýpu aká som neschopná si nájsť priateľa, že v mojom veku už niektorí aj majú deti. Rozmýšľam už aj nad samovraždou, celý môj život bol len utrpením, už dlhšie myslím že toto bude najlepšie riešenie.
Trápim sa lebo som škaredá
jarny kvet: co je na tom tazké byt peknou? By si sa teda cudovala, cím vsetkým som si uz ja presla...ale to tu nejdem vypisovat.
Ved naapríklad aj o môjho milovaného som prisla práve preto, lebo uz nezniesol pohlady,obtazovanie a celkovo zaujem iných chlapov, zevraj je to na neho privela a nechce mat vedla seba niekoho o koho sa musí celý zivot bát.
A ešte niečo ti poviem. Ked je baba pekná tak je tazko rozoznat ci ide chlapovi len o sex s prítazlivosti alebo aj o lásku. Ale ked je dievča menej atraktívne má aspon istotu ze ju nemiluje len kvôli jej vzhladu ale miluje jej vnútornú krásu.
podla mna to nema lahke skor z vnutornych dovodov ako vonkajsich. lebo rodina ju od mala udupavala, v skole ju sikanovali (a mozno ani nie tak pre vyzor, ako ze z nej vyzarovalo ze je vhodna obet kvoli podupanemu sebavedomiu z domu - a potom si nieco na zosmiesnovanie najdu aj na miss universe). takze prve co musi spravit, je prestat sa na seba pozerat ako na obet a chuda ale ako na zdravu mladu zenu, ktora moze dosiahnut co len chce. a samozrejme moze aj trochu zapracovat na svojej fasade, cim sa jej zvysi dobry pocit zo seba. nevzdavaj sa dievca, vsetko mas este pred sebou
nemas to lahke, ale ver tomu, ze kazdy ma na svete niekoho, kto ho moze mat rad, ani chlapi nie su vsetci krasavci, zameraj sa na to, co mozes zmenit, napr. postava, uprava tvare kao make, plus vlasy
smilee223, to si jej teda dobre napisala. nechapem, ked zacnu pekne baby vypisovat, ake su z toho nestastne. je to fakt sproste klamanie. ja som tiez pekna a to co popisujes zazivam denne, to vypiskovanie, pozyvania a blablabla a nemenila by som. co je na tom tazke??? ze vsetko ma svoje pre a proti. no byt velmi pekna nema absolutne ziadne proti, si to uvedom, alebo sa tu snazis este aj falosnu lutost vzbudzovat ci co? ja som zazila aj niekolko uchylakov, dokonca aj ine velmi neprijemne veci, frajera tiez nemam (aj preto) a nikdy by som taku sprostost ako ty nenapisala. lebo krasa prinasa len vyhody v podstate, lahsie si hladas pracu na pohovoroch, ludia su k tebe milsi a ustretovejsi, tak taketo sprostosti nepis, lebo to akoby si si ani nevazila tento dar co si dostala, moze ta o neho velmi lahko pripravit choroba, uraz a staroba celkom urcite raz. naco ides utesovat babu, co si mysli ze je skareda tym, ako si ty uzasne uspesna u opacneho pohlavia???
takata, tiez si myslim, ze to je u teba len nizkym sebavedomim. skoro ziadna mlada baba nie je nepekna, len sa povedzme oblieka ako chalan, nema pekne vlasy, uces - to sa da vsetko napravit. ale kedy ty budes vnutorne presvedcena o tom, ze si taka strasna, tak presne to budes vyzarovat. poznam nie zrovna najkrasiu babu, ale ma super osobnost a pre chlapov je dost atraktivna. a krasne sa oblieka, ma peknu farbu vlasov (to vsetko mozes zmenit aj ty) a veri si! to je zaklad, musis sa to naucit, i ked verim, ze to mas tazke, ked mas taku "uzasnu a podporujucu" rodinu, ta kocka ma perfektneho otca, tak isto aj preto si veri. ale nikdy nie je neskoro, zacni hned teraz, usmej sa na seba do zkradla, aspon nieco mas urcite pekne, spis si zoznam, co chces na sebe zmenit, dusevne aj telesne veci a vypracuj si plan.
inak, poznam z videnia len 2 baby mlade, co su objektivne vzato skarede (myslim crty tvare). ta jedna sa s tym ale celkom fajn popasovala, je vysoka stihla, pekne zensky sa oblieka, ma pekne dlhe vlasy, ma zaujmy (pravidelne publikovala dokonca aj v casopise), a posobi sice trochu placho a zakriknuto, ale isto nie je, lebo si ide za svojim. a na mna posobi praveze ako taka vila, myslis, ze aj pre chlapov moze byt atraktivna. ta druha dievcina je pribrata, oblieka sa tak priemerne az chalansky (rifle, tricko, mikina) a ma taky rezignovany vyraz v tvari. tejto mi je viac luto ako tej prvej. a pritom tiez by mohla x veci zmenit a bolo by to lepsie.
netráp sa, viem ze mne je to tazké hovoriť, pretože mám presne opačný problém ako ty... mám 20 rokov
Poviem ti, ani byť krásnou nie je výhra. Ja som síce pekná, ale nie som šťastná :/
Určite si povies ako je to mozné?
Vies byt krásnou je niekedy aj utrpením..Idem po meste a tie výkriky robotníkov ako "ahoj cica" a vypiskovanie mi uz lezú na nervy :/ alebo ked cakam na autobus, vlak,.. v buse, v skole, v obchode, ked niekde cakám a tie otravné pohlady chlapov :( Alebo ked sa korculujem vonku chlapi z auta mi nedajú pokoj..vykrikujú,vytrubujú, jeden minule ma prenasledoval autom az pokým som nezaliezla do jednej uličky. Toto ma odrádza korčulovat :/
Alebo len čo sa prihlásim na pokec začnú mi vypisovať chlapi a este ked im neodpíšem, začnu vypisovat, znova,znova a znova a nedajú pokoj..a este sa aj nahnevajú ze o nich nemám záujem.
Alebo ked som bola na strednej, síce sme mali len 5 chalanov v triede, ale niekedy to bolo utrpenie. Ked si s nimi takmer kazdý den niekolko hodín a snazia sa ta zbalit uz 4 roky. Nepodarilo sa to ani jednému :D
A čo sa týka chlapca? Toho nemám, teda mala som, ale nechal ma :( A dôvod? Žiarlil na mna, neveril ze nemám nikoho okrem neho, myslel si ze ho podvádzam (nikdy by som to neurobila) On vie ze ma chcú aj iní..a preto to vzdal :(
Dalsieho chalana ked som odmietla, chcel sa ist podrezat.
Alebo jeden chalan na pokeci mi furt aktivuje Plus-ko aj ked mu písem ze nech to nerobí. Zevraj preto ze také pekné dievca si ho zaslúzi :D
Takze co ti mám k tomu viac povedat. Ako vidís vsetko ma svoje PRE a PROTI. Musís sa s tým jednoducho vyrovnat,ale neverím ze by si bola az tak skaredá ako sa opisujes. Kazdý je svojím spôsobom pekný. Ja osobne nepoznám ziadne dievca ktoré by bolo na tom az tak zle. Ja som toho názoru ze kazdé dievca ked sa upraví a dá si make-up a nalíči sa môze vyzerat ako modelka.
Ja byt tebou tak by som skúsila ist do kozmetického salonu a nech ta skúsi profesionálne nalicit alebo ku kadernicke zmena ucesu, mozno ti aj poradí správny účes.
Drzím palce :) A hlavne treba si verit, lebo vsetko je predovsetkým v tvojej hlave.
"beauty is only skin deep" tj krasa je len na povrchu, je aj ina krasa, krasa vo vnutri.
Aj najskaredsi clovek zvonku moze byt krasny zvnutra. A to sa da ovplyvnit aj bez plastickych operacii.
Ahoj takata
Prezradim ti male tajomstvo - pozitivny ludia pritahaju k sebe ludi pozitivnych a veci sa im deju akoby vsetko stastnou nahodou.
A prezradim ti aj tajomstvo c.2 funguje to aj presne naopak.
Vytvorila si temu, poskytli sme ti pochopenie, nazory a dokonca aj rady. Mozes to vyuzit vo svoj prospech :-)
Dobru noc
Tak ja som zase zistila to že škaredí ľudia asi nemajú práco na pokojný život a lásku.
Ahoj takata
Vyzera ze si veeelmi zle situovana :-(
Skus popremyslat ake hodnoty by mal preferovat tvoj partner a podla toho skus hladat :-)
Ak hladas sexy cukrika z pokecu, medzi jeho hodnoty patria...
Urcite mas svoje zaujimy, sny, skus hladat ludi tebe co najpodobnejsich. Skus hladat najskor kamaratov, ci byvaju blizko alebo maju podobne zaujmy
Zatial tvoju "skaredost" vidim len ako tvar. Nevyznam sa do tejto oblasti. Ale ja nvm zdrave opalenie, kremiky uces usmev :-)
Skus si spomenut ako si sa niekam vyparadila, alebo ake pekne veci ti pristanu.
Maj sa rada slecna :-)))) ako sa ludia asi budu citit pri tebe ked bude na tebe vidno aka si nespokojna a nevrela :-))))
Jo, pekne to majú ťažké. Chce ich každý debil. Ale predsa len sa lepšie zaspava s pocitom, že som zúfalo krásna, ako s tým že som zúfalo škaredá