Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako vysvetlit chlapovi ze sa pred nim hanbim vyzliect...

poradit

Ved tak som aj spravila, nesexovala som s nikym s kym som sexovat nechcela. Preto mi tie vztahy nevysli, odisli prec.
Ved ja ho lubim aj ma pritahuje ale sa proste HANBIM.

aadriaanka

Preboha, veď sexovať nemáš preto, že to chce niekto iný ale len vtedy keď to chceš ty sama. Keď sa na to necítiš tak to nerob. Nikde nie je napísané, že aj keď s ním sexovať budeš tak s tebou zostane. Vo vzťahu sa nemá robiť to čo jednému z partnerov nevyhovuje a ten 2. to buď rešpektuje a zostane, alebo to nerešpektuje a odíde. Ja by som nesexovala s niekým len preto, že on chce. Musíš to cítiť sama vo svojom vnútri a keď to pri ňom necítiš tak to nie je ten pravý.

poradit

Tak ano, ked som sa po case s nimi nevyspala, postupne ich tie reci ako "lubim ta" a pod, presli. A nemali o vztah zaujem. Vsetkym islo len o sex, toto je moj prvy priatel, ktoremu to nevadilo, ale tak, neviem do kedy. Po tych zazitkoch som presvedcena, ze tiez nebude cakat od nekonecna. Tak sa chcem konecne s mojou hanblivostou popasovat.

phoenix

Prvýkrat to bolo trápne aj mne. Ale predstav si, že si u lekára. Normálne sa bozkavate, hladkate, objimate a tak?